ایجاد اشتغال پایدار برای شش هزار مددجوی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ایجاد اشتغال پایدار برای شش هزار مددجوی بهزیستی در آذربایجان شرقی

✅ به گزارش پایگاه خبری امین ارسباران از تبریز، فرگل صحاف در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بیست و سه ماه آغاز به کار دولت سیزدهم خدمات مختلفی از قبیل ساخت و تحویل مسکن به ۱۴۱۲ خانوار، اشتغال و تثبیت شغلی به ۱۷۶۴۰ نفر از مددجویان و معلولین، صدور مجوز فعالیت از طریق سامانه کسب […]



به گزارش پایگاه خبری امین ارسباران از تبریز، فرگل صحاف در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بیست و سه ماه آغاز به کار دولت سیزدهم خدمات مختلفی از قبیل ساخت و تحویل مسکن به ۱۴۱۲ خانوار، اشتغال و تثبیت شغلی به ۱۷۶۴۰ نفر از مددجویان و معلولین، صدور مجوز فعالیت از طریق سامانه کسب و کار به ۱۲۷ نفر، مناسب سازی منزل و خودرو ۸۳۰ نفر از مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و… انجام شده است.

مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی در ادامه سخنان خود ابراز کرد: در جهت رعایت عدالت در نوبت و ساماندهی متقاضیان از سال ۱۳۹۹ سامانه فرزند خواندگی راه اندازی شد و در این مدت ۵۴ کودک به فرزند خواندگی واگذار شده است.

وی بیان کرد: آماده سازی شغلی زنان سرپرست خانوار، پرداخت کمک هزینه لوازم ضروری زندگی، پرداخت سرمایه کاری بلاعوض، تقویت و توسعه گروه های همیار زنان و بیمه های اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری اقداماتی هستند که در حوزه توانمند سازی خانواده و زنان انجام شده است.

صحاف در رابطه با طرح های این مجموعه توضیح داد: طرح ۲۰۲۰ با همکاری کمیته امداد، هلال احمر، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در ۵ محله شهرستان میانه، اهر، مراغه، هشترود و چاراویماق با هدف شناسایی محلات و تهیه شناسنامه محلی، برگزاری کلاس های توانمند سازی گروه های هدف در محلات، برنامه های اوقات فراغت برای نوجوانان و جوانان ساکن در محله اجرا می شود.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش اذعان کرد: معاونت توانبخشی از سه دفتر امور مرکز توانبخشی مراقبتی، مراکز روزانه و توانپزشکی، توانمند سازی معلولین و دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی و شورای سالمندان به منظور دست یابی به سطح نهایی و عملکرد جسمی، حسی، ذهنی روانی، اجتماعی

تشکیل یافته است و فعالیت عمده این مجموعه تغییر زندگی معلولین برای استقلال بیش تر می باشد.

وی افزود: معاونت اجتماعی در قالب چهار دفتر تخصصی پیشگیری از معلولیت ها، پیشگیری در امور اعتیاد، پیشگیری از بحران های خانوادگی با انجام مداخلات مشاوره و راهنمایی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی خدمات خود را به جامعه هدف ارائه می دهد.

صحاف عنوان کرد: در بحث توانمند سازی جمعیت هدف و با هدف تسهیل گری اشتغال معلولین و مددجویان بهزیستی استان آذربایجان شرقی ضمن فراهم نمودن امکان برخورداری از خدمات آموزشی و آماده سازی شغلی برای ۶۱۷۸ نفر با مبلغ ۴۲۳ میلیارد تومان در کنار حفظ کسب و کار، ایجاد اشتغال پایدار نموده است.

مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در دومین سفر رئیس جمهوری به استان ۷۵۹ مراجعه کننده به میز ارتباطات مردمی اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی داشتیم، ادامه داد: نزدیک ۳ هزار درخواست از طریق سامانه ۱۱۳ تلفنی، اینترنتی و نامه این اداره کل ارجاع داده شده است و استاندار آذربایجان شرقی پیگیر جذب اعتبارات و بودجه لازم در این خصوص هستند.

وی با بیان اینکه در آیین نامه ساماندهی کودکان خیابانی وظیفه جمع آوری کودکان بر عهده شهرداری است و بهزیستی در این خصوص نقشی بر عهده ندارد؛ گفت: در دوره مدیریت شورا و شهرداری پنجم در زمینه جمع آوری کودکان کار با مشکل مواجه بودیم اما در دوره فعلی حمایت های خوبی از طریق شهرداری تبریز انجام می شود.

صحاف ابراز کرد: در طرح امین‌موقت باید حکم قضائی وجود داشته باشد و منحصرا برای کودکانی صادر می‌شود که پدر و جد پدری آن‌ها به صورت موقت امکان سرپرستی کودک را ندارند و پس از پذیرش کودک به عنوان امین موقت توسط خانواده و در صورت عدم مراجعه والدین زیستی و یا عدم احراز صلاحیت توسط ایشان برای سرپرستی فرزندشان، امکان صدور حکم دائم فرزندخواندگی وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش مطرح کرد: پارک های سطح شهر باید متناسب با شرایط معلولین و سالمندان احداث شود و جدا سازی پارک ها برای اختصاص به این گروه از افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی موضوعیت ندارد.

صحاف گفت: سند ملی سالمندان استان، سند پیشگیری از خشونت و سند ملی پیشگیری از آسیب های اجتماعی با مشارکت اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی در حال انجام است.

این مقام مسئول اذعان کرد: نامه معرفی برای اختصاص پلاک به خودروی معلولین صادر می شود اما از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی این موضوع یک بازه زمانی طولانی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: ثبت نام سهام عدالت برای جاماندگان تحت پوشش سازمان بهزیستی تصویب شده اما شیوه اجرایی آن فعلاً به استان ها ابلاغ نشده است.

صحاف در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: جلب و جذب مشارکت های مردمی بهزیستی از سوی موسسات و خیریه های دارای مجوز انجام می شود و بهزیستی وظیفه نظارتی این موضوع را بر عهده دارد.

۴۶