آغاز رقابت ۷۰۴ کاندیدای مجلس در آذربایجان شرقی/ به ازای هر کرسی مجلس ۳۷ نفر رقابت می کنند
آغاز رقابت ۷۰۴ کاندیدای مجلس در آذربایجان شرقی/ به ازای هر کرسی مجلس ۳۷ نفر رقابت می کنند

✅ به گزارش پایگاه خبری امین ارسباران از تبریز، تراب محمدی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: به ازای هر کرسی در استان ۳۷ نفر کاندیدا از تمام جناح ها حضور دارد به طوریکه حوزه ای نیست که کاندیداهای اصولگرا و اصلاح و معتدل و مستقل در آن حضور نداشته باشند. وی با بیان اینکه […]



به گزارش پایگاه خبری امین ارسباران از تبریز، تراب محمدی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: به ازای هر کرسی در استان ۳۷ نفر کاندیدا از تمام جناح ها حضور دارد به طوریکه حوزه ای نیست که کاندیداهای اصولگرا و اصلاح و معتدل و مستقل در آن حضور نداشته باشند.

وی با بیان اینکه سه هزار و ۲۱۳ شعبه اخذ رای در ۵۰ حوزه رای گیری استان مستقر می شوند گفت: هزار و ۶۵۸ شعبه شهری و هزار و ۵۷۳ شعبه روستایی وظیفه رای گیری را بر عهده خواهند داشت.

به گفته محمدی ۳ میلیون و سه هزار و سه نفر واجد رای دادن در آذربایجان شرقی هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارائه لیست های مختلف تاکید کرد: غیر از احزاب هیچ گروه یا دسته ای حق ارائه لیست ندارد و متخلفان به مراکز قضایی معرفی می شوند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی همچنین با بیان اینکه ارائه لیست از سوی احزاب نیز دارای قواعدی است گفت: آن دسته از احزابی که به صورت ائتلافی با دیگر احزاب لیست داده اند حق ندارند نسبت به ارائه لیست مستقل اقدام نمایند.

وی با بیان اینکه ۵۵ حزب در استان فعال هستند یادآور شد: دو حزب جامعه روحانیت مبارز و حزب رفاه و سلامت دارای مجوز استانی بوده و بقیه نمایندگی احزاب کشوری مستقر در استان هستند.

تراب محمدی در پاسخ به وضعیت دو شهر حاشیه دار در انتخابات ادوار گذشته اعلام کرد: وزیر کشور نماینده ای ویژه برای شهرهای مذکور منصوب کرده تا ضمن رصد وضعیت این دو شهر، مانع از تکرار اتفاقات گذشته شود.

وی با بیان اینکه تدابیر اتخاذ شده محرمانه است اظهار امیدواری کرد اتفاقات گذشته در مورد خرید و فروش رای و اقدامات غیرقانونی در دو حوزه مذکور تکرار نشود.

۷۳ درصد مردم تبریز واجد شرایط رای هستند

فرماندار شهرستان تبریز گفت: از مجموع جمعیت یک میلیون و ۸۶۳ هزار و ۷۷ نفری این شهرستان حدود ۷۳ درصد معادل یک میلیون و ۳۵۸ هزار ۷۵ نفر واجد شرایط رای دادن هستند.

یونس فاتح، تعداد رای اولی های شهرستان تبریز در انتخابات آینده را ۶۳ هزار نفر اعلام و اضافه کرد: در شهر تبریز به عنوان حوزه اصلی انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو تعداد ۸۱۱ صندوق رای اصلی و ۱۵ صندوق سیار، در شهرستان اسکو ۱۳۷ صندوق ثابت و پنج صندوق فرعی و در شهرستان آذرشهر نیز تعداد ۷۸ صندوق ثابت و ۹ صندوق سیار پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو یکهزار و ۲۰۶ نفر ثبت نام کرده بودند که از این تعداد، ۵۵۷ نفر به بخش ثبت نهایی انتخابات رسیدند، کل تایید صلاحیت شده ها و فهرست نهایی نامزدهای این حوزه را ۲۷۹ نفر اعلام کرد.

فاتح مجریان، حافظان و ناظران را ارکان اصلی برگزاری انتخابات عنوان و اظهار کرد: در شهرستان تبریز ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر مجری عملیات انتخابات را پیش می برند و فعالان نیروی انتظامی نیز در زمینه حافظان انتخابات نقش ایفا می کنند.

وی از آموزش تعداد یکهزار نفر از اعضای شعبات در تبریز خبر داد و گفت: قبل از شروع اخذ آرا، آموزش های لازم برای نمایندگان فرمانداری، بخشداری و عوامل شعب با روش‌های نوین انجام می‌ شود.

فاتح از آمادگی کامل فرمانداری تبریز برای برگزاری انتخابات باشکوه مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری خبر داد و افزود: با تمهیدات لازم که از مدت ها قبل اتخحاذ شده است، آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات امسال را داریم.

وی ادامه داد: بنا به فرمایش مقام رهبری چهار راهبرد اصلی رقابت، سلامت انتخابات، امنیت و مشارکت برای حضور حداکثری در دستور کار قرار گرفته است.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری روز جمعه یازده اسفند ماه برگزار می شود.

آذربایجان شرقی با جمعیت چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و ۲۲ شهرستان، در مجلس شورای اسلامی دارای ۱۹ کرسی از ۱۳ حوزه انتخابیه است و این استان در مجلس خبرگان رهبری نیز پنج عضو دارد.

افزون بر سه میلیون نفر در آذربایجان شرقی واجد شرایط رای دادن هستند.

حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر به عنوان بزرگترین حوزه کشور پس از تهران دارای ۶ کرسی در مجلس شورای اسلامی است.

۴۶