✅ به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا عبداللهی، با اشاره به مصرف زیاد هویج و زنجبیل در دوران کرونا، اظهار داشت: مردم باید بدانند که ویتامین A فقط در هویج نیست و تمامی سبزیجات و میوههایی که رنگ زرد و نارنجی دارند، دارای ویتامین هستند. وی ادامه داد: برگهای تیره رنگ کاهو نیز همین ویتامین A […]
✅
به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا عبداللهی، با اشاره به مصرف زیاد هویج و زنجبیل در دوران کرونا، اظهار داشت: مردم باید بدانند که ویتامین A فقط در هویج نیست و تمامی سبزیجات و میوههایی که رنگ زرد و نارنجی دارند، دارای ویتامین هستند.
وی ادامه داد: برگهای تیره رنگ کاهو نیز همین ویتامین A را دارند و همچنین فلفل سبز نیز به همین شکل است که این نوع ویتامین را در خود دارند.
عبداللهی گفت: این حرف علمی نیست که ما هرچه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم، کرونا نمیگیریم.
📢
✅
💻
منبع
👁🗨 ۳ رسانه عمومی امین ارسباران :
در #تلگرام، #اینستاگرام #سایت
✅ پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران(اهر آنلاین )
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔗 تلگرام پایگاه خبری امین ارسباران https://t.me/aminArasBaranNew
🔗 اینستاگرام پایگاه خبری امین ارسباران https://instagram.com/aminarasbaran.ir
🌏 وب سایت پایگاه خبری امین ارسباران
https://aminarasbaran.ir