ارتقای کیفیت نان در اهر یک مطالبه مردمی می‌باشد
ارتقای کیفیت نان در اهر یک مطالبه مردمی می‌باشد

به گزارش منبع اطلاع رسانی (اهر نیوز)، علی نجفی در همایش گرامیداشت روز ملی نان با اشاره به این‌ که دستگاه‌های نظارتی با هرگونه تخلف صنفی در حوزه نانوایی برخورد می‌کنند، گفت: هیچ کسی منکر زحمات، مسائل و مشکلات نانوایان نیست و همه از تلاش نانوایان برای پخت و تامین نان مردم مطلع هستند، ولی […]



به گزارش منبع اطلاع رسانی (اهر نیوز)، علی نجفی در همایش گرامیداشت روز ملی نان با اشاره به این‌ که دستگاه‌های نظارتی با هرگونه تخلف صنفی در حوزه نانوایی برخورد می‌کنند، گفت: هیچ کسی منکر زحمات، مسائل و مشکلات نانوایان نیست و همه از تلاش نانوایان برای پخت و تامین نان مردم مطلع هستند، ولی برخی افراد سودجو با تخلف صنفی دیدگاه دیگران را نسبت به نانوایان منفی می‌کنند.

وی بر ضرورت تأمین نان با کیفیت و عرضه آن بین مردم تاکید کرد و یادآور شد: شهرستان اهر از نظر اقتصادی منطقه‌ای ثروتمند نیست و عمدتاً به همین دلیل میزان مصرف نان در این شهرستان بالاست، لذا از نانوایان انتظار داریم با رعایت انصاف، نان با کیفیت در اختیار مردم قرار دهند.

مدیر جهاد کشاورزی اهر با تاکید بر این‌که جهاد کشاورزی برای ارتقای کیفیت گندم تولیدی اقدامات لازم را انجام می‌دهد یادآور شد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های جهاد کشاورزی، ارتقاء کیفیت گندم است تا به تناسب آن کیفیت نان نیز افزایش یابد.




به گزارش منبع اطلاع رسانی (اهر نیوز)، علی نجفی در همایش گرامیداشت روز ملی نان با اشاره به این‌ که دستگاه‌های نظارتی با هرگونه تخلف صنفی در حوزه نانوایی برخورد می‌کنند، گفت: هیچ کسی منکر زحمات، مسائل و مشکلات نانوایان نیست و همه از تلاش نانوایان برای پخت و تامین نان مردم مطلع هستند، ولی برخی افراد سودجو با تخلف صنفی دیدگاه دیگران را نسبت به نانوایان منفی می‌کنند.

وی بر ضرورت تأمین نان با کیفیت و عرضه آن بین مردم تاکید کرد و یادآور شد: شهرستان اهر از نظر اقتصادی منطقه‌ای ثروتمند نیست و عمدتاً به همین دلیل میزان مصرف نان در این شهرستان بالاست، لذا از نانوایان انتظار داریم با رعایت انصاف، نان با کیفیت در اختیار مردم قرار دهند.

مدیر جهاد کشاورزی اهر با تاکید بر این‌که جهاد کشاورزی برای ارتقای کیفیت گندم تولیدی اقدامات لازم را انجام می‌دهد یادآور شد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های جهاد کشاورزی، ارتقاء کیفیت گندم است تا به تناسب آن کیفیت نان نیز افزایش یابد.