کتابخوانی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود
کتابخوانی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی زاده ظهر امروز یکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های استان خوزستان در سخنانی با تأکید بر اهمیت کتابخوانی در فرآیند توسعه انسانی و اجتماعی اظهار کرد: دین ما دین کتاب است و کتاب معجزه پیامبر ما است. آیه‌ای که نازل شد، آیه مربوط به خواندن است؛ بنابراین باید […]

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی زاده ظهر امروز یکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های استان خوزستان در سخنانی با تأکید بر اهمیت کتابخوانی در فرآیند توسعه انسانی و اجتماعی اظهار کرد: دین ما دین کتاب است و کتاب معجزه پیامبر ما است. آیه‌ای که نازل شد، آیه مربوط به خواندن است؛ بنابراین باید بسیار با امر کتاب سروکار داشته باشیم و این موضوع باید در تمام ابعاد زندگی ما نمود داشته باشد.

وی افزود: رابطه‌ای وسیع میان کتابخوانی و توسعه وجود دارد و تا انسان توسعه یافته نشود، توسعه در دنیای بیرون اتفاق نمی‌افتد.

موالی زاده همچنین به ضرورت توجه به ابعاد مختلف توسعه اشاره کرد و گفت: توسعه نه تنها در بعد فیزیکی، بلکه در بعد فرهنگی و انسانی نیز باید پیگیری شود. توسعه فرهنگی و نرم‌افزاری باید همزمان با توسعه سخت‌افزاری پیش برود.

وی در ادامه به لزوم استفاده از کتابخوانی برای مقابله با بحران‌های روانی و اجتماعی اشاره کرد و افزود: کتابخوانی می‌تواند در درمان اضطراب و افسردگی که از بیماری‌های شایع امروزی هستند، نقش مهمی ایفا کند. کتاب باید بخشی از زندگی روزمره ما شود و در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد.

استاندار خوزستان از متولیان کتابخانه‌ها خواست تا این مراکز را از صرفاً «قرائت‌خانه» بودن فراتر برده و به فضایی برای گفت‌وگو و تبادل نظر تبدیل کنند.

موالی زاده عنوان کرد: ما باید مهارت‌های گفت‌وگو را بیاموزیم تا بتوانیم در سطوح مختلف اجتماعی یکدیگر را بهتر درک کنیم و آستانه تحملمان را افزایش دهیم.

وی همچنین از متولیان کتابخانه‌ها خواست تا با دعوت از مفاخر علمی و فرهنگی، به ترویج آگاهی عمومی و نشاط اجتماعی در خوزستان بپردازند و افزود: خوزستان باید در ابعاد فکری و معنوی خود را نشان دهد و نه تنها در صنعت و اقتصاد.