لزوم احیای جایگاه پزشکان و افزایش اعتماد به آنان
لزوم احیای جایگاه پزشکان و افزایش اعتماد به آنان

امام جمعه تبریز: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر لزوم احیای جایگاه پزشکان و افزایش اعتماد به آنان در جامعه تاکید کرد. به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل در مراسم تکریم و معارفه روسای دانشگاه علوم پزشکی تبریز با […]

امام جمعه تبریز:

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر لزوم احیای جایگاه پزشکان و افزایش اعتماد به آنان در جامعه تاکید کرد.

لزوم احیای جایگاه پزشکان و افزایش اعتماد به آنان

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل در مراسم تکریم و معارفه روسای دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به کاهش اعتماد عمومی به برخی پزشکان و گرایش مادی غیرمتعارف برخی از آنان گفت: اخلاق مداری، حرفه ای گری، وجدان کاری، تعهد، تخصص و پرهیز از سیاست گرایی جزو وظایف ذاتی یک پزشک است و برای ادای آنها باید از جان و دل مایه بگذارد.

وی ادامه داد:  در سنوات اخیر شاهد برخی سوء رفتارها و در نتیجه آن کاهش نظام سلامت در جامعه و البته کاهش اعتماد به این قشر هستیم در حالی که اگر پزشکان یا کادر درمان مشکل یا مشکلاتی داشته باشند باید آن را در وزارت متبوع خود حل و فصل کنند بدون آن که به سلامت آحاد جامعه لطمه ای وارد شود.

امام جمعه تبریز گفت: جامعه پزشکی امروز به خصوص مسئولان دانشگاه علوم پزشکی باید مجموعه وظایف و تعهدات یک پزشک را از همان دوران دانشگاه به دانشجویان علوم پزشکی آموزش دهند و آنان را به عنوان پزشکان متعهد که دغدغه ای جز رضایتمندی و بازیابی سلامت بیماران نداشته باشند، تحویل جامعه دهند.

وی به اعتبار دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم اشاره کرد و گفت: این اعتبار در سایه تعلیم دانشجویانی به دست آمده است که هم اکنون در عرصه های مختلف پزشکی و بهداشتی در کشور خدمت می کنند و مسئولیت هایی را هم در حوزه سلامت مردم عهده دارند و امیدواریم با روی کار آمدن رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز، روند امور این دانشگاه بهتر از پیش باشد و شاهد ارتقا روزافزون سطح علمی دانشگاه هم باشیم.

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این مراسم با اشاره به سابقه درخشان دانشگاه علوم پزشکی تبریز که آن را در زمره برترین های کشور قرار داده است گفت: دانشگاه های علوم پزشکی در هر شرایطی مسیر خود را طی می کنند اما آنچه در این میان به دانشگاه ها اعتبار می بخشد نیروی انسانی و مدیریت آنهاست که با تکیه بر توانایی و قدرتِ خود، مسیر را برای پیشرفت و تعالی آن هموار می سازند.

جعفریان افزود: البته آنچه در این میان به رشد و بالندگی دانشگاه های علوم پزشکی کمک می کند منابع مالی مناسب و مکفی و ارتباطات علمی با دنیاست در غیراین صورت دچار عقب افتادگی می شویم.
وی یادآور شد: امروز کشورمان در منطقه از جایگاه ویژه ای در حوزه پزشکی برخوردار است و برای حفظ آن لازم است منابع مالی کافی تخصیص یابد و توسعه ارتباطات علمی با دیگر دانشگاه های معتبر دنیا گسترده شود.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که در حوزه بهداشت و درمان با کسری شدید بودجه مواجه هستیم گفت: ما به عنوان مسئولان و عاملان نظام سلامت، وظایفی از جمله پیشگیری و درمان عادلانه ی بیماران با کیفیت مطلوب را بر عهده داریم و در این راه متعهدانه بدون تعطیلی یا کم و کاست به ارائه خدمت مشغولیم و ایفای نقش کرده ایم آن هم در حالی که از مزایای آنچنانی هم برخوردار نیستیم.

محمدزاده معاون سیاسی – اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی هم با تاکید بر ارتقاء سلامت جامعه گفت: با علم به این موضوع باید بدانیم هیچ چیز به اندازه ی صیانت و پاسداشت نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی و ارتقاء سطح علمی دانشگاه ها نمی تواند سلامت جامعه را ارتقا بخشد.

وی به قطب بودن تبریز در حوزه درمانی آذربایجان شرقی و دیگر استان های کشور هم اشاره کرد و گفت: خدمات حوزه سلامت در تبریز فراتر از جمعیت چهار میلیونی استان است در حالی که به صورت اقماری به بیماران و مراجعان دیگر استان های همجوار هم خدمات ارائه می دهد از این رو لازم است با نگاهی فراتر و اختصاص بودجه لازم از سووی دولت و وزارت بهداشت در راستای تاب آوری فضای درمانی این شهر گام برداشت و امکانات و تجهیزات پزشکی _ درمانی و حتی کادر درمانی آن را افزایش و ارتقا داد، ضمن این که باید کمک خیران سلامت هم در این زمینه نادیده گرفته نشود که به حق به صورت شایسته و تمام قد به این حوزه خدمت می کنند.
در این آیین ضمن قدردانی از زحمات نقی پور در دوران سه ساله تصدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سکانداری این حوزه به احمدرضا جودتی داده شد.