کد خبر : ۲۰۸۷۱۵۷ | ۰۶ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۶ | ۱٫۱K بازدید | ۱ دیدگاه فیتنس چلنج و سرعت خیره کننده در پیشرفت رشته جذاب فیتنس چلنج با ریاست یک ایرانی در سطح جهان به دنبال حضور در بازیهای آسیایی و المپیک است. به گزارش “پایگاه […]
کد خبر : ۲۰۸۷۱۵۷ |
۰۶ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۶ |
۱٫۱K بازدید |
۱
دیدگاه
فیتنس چلنج و سرعت خیره کننده در پیشرفت
رشته جذاب فیتنس چلنج با ریاست یک ایرانی در سطح جهان به دنبال حضور در بازیهای آسیایی و المپیک است.
به گزارش “پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران”، سیدمحمد صادق هاشمی با کسب کرسی ریاست کمیته فیتنس چلنج جهان و عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون جهانی فیتنس و پرورش اندام، در سالهای اخیر به یکی از چهرههای تاثیرگذار فیتنس، فیتنس چلنج و بدنسازی نه تنها در سطح ایران، بلکه در سطح جهان تبدیل شده است. او با حمایت فدراسیون جهانی، فدراسیون ایران و البته نهادهای بینالمللی معتبر ورزش در تلاش است تا این رشته را هر چه زودتر بازیهای قارهای و حتی المپیکی کند.
هاشمی اخیرا بهعنوان یکی از چهار مدرس اولین کنگره کمیسیون تازهتأسیس مربیان فدراسیون جهانی فیتنس و پرورشاندام IFBB در کنگرههای برگزار شده در کرهجنوبی و اسپانیا شرکت کرد. کنگره کرهجنوبی که توسط کمیته المپیک کره و وزارت ورزش این کشور برگزار شد، فرصتی برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه فیتنس چلنج فراهم آورد. همچنین همزمان با برگزاری مسابقات قهرمانی جهان فیتنس چلنج در اسپانیا، هاشمی به انتقال مهارتها و دانش خود به مربیان و ورزشکاران بینالمللی پرداخت.
* معرفی فیتنس چلنج
فیتنس چلنج شامل شش ایستگاه دو دقیقهای است که در هر یک، ورزشکار باید حداکثر رکورد ممکن را ثبت کند. این ایستگاهها عبارتاند از: بارفیکس، اسکوات کتل بل، حرکت پارالل، حرکت لانچ راهرفتنی، حرکت toes to bar، حرکت برپی با دمبل.
موفقیت در این رشته نیازمند استقامت عضلانی و توان بالای فردی است.
* سبکهای طلایی و نقرهای
برای اولین بار، مسابقات فیتنس چلنج در دو سبک طلایی و نقرهای برگزار شد. تفاوت این دو سبک در ایستگاههای آنهاست؛ بهعنوان مثال، در سبک طلایی، حرکت اول بارفیکس ایستاده است، در حالی که در سبک نقرهای، حرکت اول بارفیکس خوابیده میباشد.
* در مسیر حضور در بازیهای آسیایی و المپیک
فیتنس چلنج که به عنوان رشتهای نوپا جای ویژهای در میان جوانها باز کرده، بهزودی در بازیهای آسیایی حضور خواهد داشت و با توجه به نزدیک بودن انتخابات کمیته بینالمللی المپیک، احتمال اضافه شدن این رشته به بازیهای المپیک نیز وجود دارد. این رویداد میتواند نقطه عطفی در تاریخ این رشته ورزشی باشد و فرصتهای جدیدی را برای ورزشکاران فراهم کند.
* استفاده از هوش مصنوعی در سیستم داوری
یکی از ویژگیهای برجسته فیتنس چلنج، بهرهگیری از سیستم قضاوت کاملاً مبتنی بر هوش مصنوعی است که دقت داوری را بهشدت افزایش داده است. این سیستم نوآورانه با حذف خطاهای انسانی، به عدالت و شفافیت بیشتر در نتایج مسابقات کمک میکند.
* نقش برجسته مربیان ایرانی در عرصه بینالمللی
حضور فعال و مؤثر مربیانی مانند سیدمحمد صادق هاشمی در صحنههای بینالمللی، نشاندهنده ظرفیت بالای ورزشکاران و مربیان ایرانی است. با توسعه فیتنس چلنج و احتمال حضور آن در بازیهای آسیایی و المپیک، فرصتهای بیشتری برای افتخارآفرینی ایران در میادین جهانی فراهم خواهد شد.