تولید صادرات محور از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی
تولید صادرات محور از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی تولید صادرات محور را از اولویت‌های این وزارتخانه اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، فتحی امروز در همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی در تبریز گفت: مشخص نشدن برنامه کشور در خصوص صادرات که بر اساس تولید صادرات محور باشد یا بر اساس صادرات […]

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی تولید صادرات محور را از اولویت‌های این وزارتخانه اعلام کرد.

تولید صادرات محور از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، فتحی امروز در همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی در تبریز گفت: مشخص نشدن برنامه کشور در خصوص صادرات که بر اساس تولید صادرات محور باشد یا بر اساس صادرات مازاد تولید، موجب مشکلات در این عرصه شده است؛ در حالیکه اگر صادرات بر اساس تولید صادرات محور باشد چنین مشکلی بروز نخواهد کرد.

وی افزود: در این راستا باید به کشاورزی قراردادی رو بیاوریم و بین کشاورز و تاجر قراردادی منعقد شود و کشاورز محصول خود را بر اساس استاندارد‌های صادراتی تولید کند.

به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی، هم اکنون با توجه به حجم بالای واردات در بخش کشاورزی، میزان واردات در این بخش حدود دو برابر صادرات است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه نیز با بیان اینکه پیشران حرکت کشور باید از مسیر اقتصادی باشد توجه به بخش خصوصی را در این مسیر مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: دشمنان تلاش دارند نگذارند گره‌های اقتصادی کشور باز و بارور و شکوفا شود.

مهاجر اهتمام به بازشدن اقتصاد از طریق تعرفه آزاد و ترجیحی، عضویت در مجامع بین المللی نظیر شانگهای و بریکس و تنوع بخشی به مقاصد صادراتی را از اقدامات دولت در حمایت از صادرکنندگان عنوان کرد.

معاون امور مجلس رئیس جمهور هم با اشاره به ناکارآمدی شرکت‌های دولتی، بی توجهی به توسعه زیرساختها، مشکلات نظام بانکی و ناترازی در بخش‌های مختلف از بخش خصوصی خواست به دولت در جبران این ناترازی‌ها کمک کند.

دبیری افزود: دولت در پی کاهش بروکراسی اداری، تسهیل در صدور مجوزها، حمایت از تولید داخل، بهبود روابط بین الملل و کاهش تحریمهاست تا کشور به ثبات اقتصادی برسد و صادرکنندگان تبادلات آسان داشته باشند.

ژائله رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز نیز با تاکید بر اینکه اقتصاد ایران فقط به دست بخش خصوصی راه خواهد افتاد و بخش خصوصی با تمام توان در خدمت دولت است، ایجاد مراکز تجاری در آفریقا را برای نجات اقتصاد کشور ضروری دانست و گفت: ارزش بازار آفریقا برای محصولات ایرانی حدود ۳۶۱ میلیارد دلار است.

بیست و هشتمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی امروز با هدف بررسی موانع و چالش‌های فراروی صادرات غیرنفتی و هم اندیشی و ارائه راهکار‌های توسعه صادرات با محوریت حل معمای صادرات غیر نفتی با نرخ ارز واقعی در تبریز برگزار شد.