جوجه‌ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا
جوجه‌ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا

مدیر جهاد کشاورزی جلفا از جوجه‌ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در این شهرستان خبر داد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، رضا عباسی اعلام کرد: میزان جوجه‌ریزی این واحد ۲۰ هزار قطعه است و با توجه به اینکه دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار ماهه است، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید […]

مدیر جهاد کشاورزی جلفا از جوجه‌ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

جوجه‌ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، رضا عباسی اعلام کرد: میزان جوجه‌ریزی این واحد ۲۰ هزار قطعه است و با توجه به اینکه دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار ماهه است، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید شود.

وی افزود: میزان اشتغال‌زایی در این واحد صنعتی پنج نفر است که توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.

عباسی خاطرنشان کرد: طبع گوشت بوقلمون گرم و‌تر است و منبعی غنی از پروتئین محسوب می‌شود که می‌تواند در رشد و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده مؤثر باشد. گوشت سفید بدون پوست بوقلمون همچنین دارای چربی اشباع و کلسترول کمتری نسبت به گوشت مرغ و گاو است. این نوع گوشت منبع غنی از امگا ۳ بوده که باعث باز شدن عروق بدن شده و به کاهش کلسترول کمک می‌کند. همچنین از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.