تعداد بازدید: ۱ نایب رئیس شورای شهر تبریز گفت: اکثر قراردادهای شهرداری با مشکل مواجه هستند. در حال حاضر قراردادهای سرمایهگذاری ما یا در دادگاه بوده یا در ماده ۳۸ هستند و یا خلع ید شدهاند. روحالله دهقاننژاد، نایب رئیس شورا شهر تبریز امروز در نشست خبری هیأت رئیسه سال چهارم شورای ششم با […]
تعداد بازدید: ۱
نایب رئیس شورای شهر تبریز گفت: اکثر قراردادهای شهرداری با مشکل مواجه هستند. در حال حاضر قراردادهای سرمایهگذاری ما یا در دادگاه بوده یا در ماده ۳۸ هستند و یا خلع ید شدهاند.
روحالله دهقاننژاد، نایب رئیس شورا شهر تبریز امروز در نشست خبری هیأت رئیسه سال چهارم شورای ششم با اصحاب رسانه در عمارت ساعت تبریز اظهار کرد: از خبرنگاران که سه سال دلسوز منافع مردم بودند و در بحثهای مطالبه گری در کنار ما حضور داشتند، تشکر میکنم.وی با اشاره به برخی از انتقاداتی که توسط رسانهها صورت میپذیرد، افزود: نباید از رسانهها ناراحت باشیم. برخی از مسائل شاید از چشم مدیریت شهری و یا سایر مسؤولان پوشیده باشد اما رسانهها حساس شده و به یاد میآورند که فلان موضوع وجود دارد و به ما کمک میکنند. در واقع رسانهها بازوی خدمت هستند و میتوانند با حضور خود کمک کننده باشند.نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: من میدانم که خبرنگاران از ابتدای اینکه خودکار را به دست می گیرند تا اینکه خبر منتشر شود چه مشکلات و استرسی دارند و اگر کسی علاقهای نداشته باشد یک لحظه هم در این حوزه دوام نمیآورد.
اکثر قراردادهای شهرداری با مشکل مواجه هستند
دهقاننژاد با بیان اینکه اگر خبرنگاری به مشکل برمیخورد همه با هم کمپین تشکیل میدهند تا از همدیگر حمایت کنند، گفت: از اصحاب رسانه دعوت می کنیم در جلسات کمیسیونهای تخصصی نیز شرکت کنند. در اکثر کمیسیونها به غیر از کمیسیون تحقیق و نظارت که محرمانه است خبرنگاران نیز میتوانند حضور پیدا کنند.نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: خروجی کمسیونها به صحن شورا میآید و لایحهها و طرح در این صحن به تصمیم گیری رسمی میرسد.وی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل عمومی ۱۳ عضو شورا با یکدیگر اختلاف نظر ندارند و به هر لایحهای در این حوزه نه گفته نشده است، گفت: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، تعداد ۵۰ اتوبوس به شرکت واحد اضافه شده و از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدودا ۲۰۰ اتوبوس و تا پایان سال با توجه به قرادادهای منعقد شده، به ۵۰۰ اتوبوس هم خواهد رسید.دهقاننژاد ادامه داد: اما در برخی لایحهها اختلاف نظر داریم و گاه نگاه خاصی به هر مسائل داریم که موضوعی طبیعی است.نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: اکثر قرادادهای شهرداری با مشکل مواجه هستند. در حال حاضر قراردادهای سرمایهگذاری ما یا در دادگاه بوده یا در ماده ۳۸ هستند و یا خلع ید شدهاند.
وی افزود: پروندهای در منطقه ۲ وجود داشت که تجدید نظر آن ۷ میلیارد تومان هزینه در بردارد. این در حالی است که اگر در همان اول کار قرارداد به خوبی بسته میشد چنین اتفاقی رخ نمی داد.دهقاننژاد با بیان اینکه روایتی که از درون صحن علنی شورا بیرون میرود، بسیار مهم است، گفت: برخی حاشیهها وجود دارد که سعی میکنیم از آنها دور بمانیم. اما متن برخیها در حاشیه است.نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز بیان داشت: به نوبه خودم سعی کردهام دروغ نگفته و قول دروغ ندهم.وی عنوان کرد: از فرمانداری لیستی داده شده که چند نفر از همکاران شورا کم غیبت ترین افراد بودهاند سال گذشته من و آقای رشیدی در صدر این لیست بودیم. معتقدم کار اصلی ما شورا است و اگر عضوی نمیتواند در کمسیون حضور پیدا کند، باید استعفا دهد.نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه خبرنگاران باید کمک کنند تا شورا نسبت به آینده پژوهی دغدغهمند باشد، متذکر شد: بایستی این دیدگاه و دغدغه وجود داشته باشد تا ببینیم شهر تبریز بعد از پنج سال باید در چه جایگاهی باشد؟دهقان نژاد ادامه داد: یکی از مصوبات کمیسیون تحقیق، نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تبریز، تشکیل کمسیون فناوری و شهر هوشمند بود، بسیاری از شهرها عقب افتادهایم ولی بالاخره باید از جایی شروع میشد. وی با بیان اینکه حرکت به سمت ایجاد شبکه فیبر نوری و تکمیل آن برای مدیریت شهری آورده بوده و باید از آن حمایت کنیم، یادآور شد: در کمسیون تحقیق، نظارت و حقوقی نزدیک به ۱۰۰ جلسه و ۲۷۳ جلسه کمیتههای کارشناسی تشکیل شده است.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز افزود: ۲۰ لایحه، ۱۵ طرح، ۸۰ گزارش و ۷۵ متفرقه به این کمسیون آمده اما پروندههایی که در سه سال به کمیسیون آمدهاند بیش از ۷۰۰ مورد است. در داخل مجموعه شهرداری به خاطر فقر مقررات با مشکلات زیادی مواجه هستیم.دهقاننژاد ابراز کرد: وقتی ما آمده بودیم سامانه شفافیت وجود نداشت بلکه یک پورتال بود و اکنون نیز کامل نشده است اما در تلاشیم این سامانه را بهبود بخشیده و کارکرد آن را ارتقا دهیم.
وی با بیان اینکه چندین نفر خارج از مجموعه شهرداری، سند املاکی که فراموش شده را از راههای غیرقانونی و دررو به نام خود میزنند، افزود: به اذعان مدیران شهرداری کمیسیون تحقیق، نظارت و حقوقی فعلی به دنبال مچ گیری نبوده بلکه به دنبال دستگیری و همراهی برای رفع مشکلات است.وی با بیان اینکه بزرگترین طرح حاشیه نشینی در این دوره از شورا انجام شده است، خاطرنشان کرد: در موضوع مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب هم شهرداری جرئت ورود داد و هم شورا به شهردار جرئت داد که در این بحث ورود پیدا کند و ما نیز از آنها حمایت کردیم.دهقاننژاد یادآور شد: در مورد باغ گلستان یک تعداد از همکاران ورود کردند اما سعی کردیم در طرف درست تاریخ قرار بگیریم.نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در پاسخ به سوال خبرنگاری در رابطه با طرح جامع مطالعات ترافیک اظهار کرد: در خصوص طرح جامع مطالعات ترافیک، شورا و شهرداری پیگیری زیادی داشتند اما شورای اسلامی شهر تبریز انرژی بیشتری برای این موضوع صرف کرده و در حال انجام است.