قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور : قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور یکی از دستاوردهای این دانشگاه را پروش اساتید نخبه عنوان کرد. به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی،سروریمجد در مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز […]
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور :
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور یکی از دستاوردهای این دانشگاه را پروش اساتید نخبه عنوان کرد.
وی نقش اساتید را در جلوگیری از فرار مغزها تاثیر گذار عنوان کرد و افزود:استاد میتواند عشق به وطن را در روح دانشجویان تزریق نماید و از این طریق میتواند جلوی مهاجرت دانشجویان را بگیرد.
وی ادامه اداد: نقش دانشگاهیان در کشور یک نقش بسیار کلیدی است و باید برای ایجاد فضای منطقی در مراکز دانشگاهی جهت اعتلای وطن تلاش کرد.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در کنار تحصیل به مهارت آموزی نیز تاکید کرد و گفت:فراگیری مهارت در کنار تحصیل بسیار مهم است تا دانشکدههای دانشگاه آزاد واحد تبریز با صنعت گره خورده و برای فارغ التحصیل شغل ایجاد شود.
رئیس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز در این مراسم گفت:دانشگاه آزاداسلامی یکی از ثمرات انقلاب اسلامی و پیشرو اصل۴۴ قانون اساسی است و بسیاری از مسئولین این نظام پرورش یافته آن میباشند.
منادی افزود:دانشگاه آزاد واحد تبریز برکات زیادی دارد و اگر سطح علمی را تقویت نماییم میتوان به درجات عالی دست یافت و حدود ۴۰درصد آموزش سطح کشور از این دانشگاه بوده و زنجیره تامین آموزش کشور مدیون این دانشگاه است.
وی رتبه بندی یک میلیون معلم را محصول دانشگاه آزاد واحد تبریز عنوان کرد و ادامه داد: بودجه آموزش و پرورش هم به واسطه این دانشگاه دوبرابر افزایش یافته است که تلاش بسیاری برای رتبه بندی و بودجه در مجلس صورت گرفته است.
وی همچنین با اشاره به اینکه ایرانیها مبتکر آموزش عالی هستند گفت:۱۷۵۷ سال پیش دانشگاه جندی شاپور در ایران شکل گرفته که مورد تایید سازمان یونسکو هم هست و حدود ۷۰۰سال پیش نیز در تبریز دانشگاه ربع رشیدی با ۶هزار دانشجوی خارجی در ۸زبان فعالیت کرده است که این نشان از این دارد که ایرانیها مبتکر آموزش عالی هستند.
وی با بیان اینکه مولوی محصول مکتب تبریز است افزود:آذربایجانیها همواره در مسیر علم حرکت کرده اند که نمونههای آنها در جهان نیز معروف هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت:دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به عنوان اولین واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که فعالیت خود را در سال ۱۳۶۱ با پذیرش ۱۵۰ دانشجو آغاز کرد و اکنون به عنوان یک دانشگاه جامع با بیش از ۲۸ هزار دانشجوی ایرانی و ۵۰۰ دانشجوی خارجی یکی از مجموعههای سرآمد علمی کشور میباشد.
رنجبران افزود:این دانشگاه با ۳۱۴ رشته در مقاطع تحصیلی مختلف، ۳۳۷ عضو هیئت علمی، ۱۲ دانشکده تخصصی، موضوعی و بین المللی، ۵ مدرسه عالی مهارتی اقتصاد دیجیتال، رباتیک، قالب سازی، چرم و کفش و بازرگانی، ۹ مدرسه از مقاطع ابتدایی تا پیش دانشگاهی، مراکز رشد، سه سرای نوآوری، ۶ مرکز تحقیقاتی، آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز، ۱۳ نشریه دارای امتیاز علمی وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی و یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی، جایگاه ممتازی در جغرافیای علمی و پژوهشی کشور به خود اختصاص داده است.
در این مراسم همچنین از پژوهشگران برتر دانشگاه ازاد آسلامی تبریز در جهان تجلیل شد.