پایان کار تیم رنگرز با یک طلا و یک نقره؛/ نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آلبانی
پایان کار تیم رنگرز با یک طلا و یک نقره؛/ نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آلبانی

کد خبر : ۲۰۸۰۵۴۸ | ۰۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۲۳ | ۱٫۱K بازدید | ۲ دیدگاه پایان کار تیم رنگرز با یک طلا و یک نقره؛ تیم ایران با کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره بعنوان نایب قهرمانی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی دست یافت. به […]


کد خبر : ۲۰۸۰۵۴۸ |
۰۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۲۳ |
۱٫۱K بازدید |

۲
دیدگاه

پایان کار تیم رنگرز با یک طلا و یک نقره؛


تیم ایران با کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره بعنوان نایب قهرمانی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی دست یافت.

نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آلبانی

به گزارش “پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران”، تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان در اوزان غیرالمپیکی با کسب ۱ مدال طلا توسط محمدعلی گرایی و ۱ مدال نقره توسط پویا دادمرز بعنوان نایب قهرمانی دست یافت.

رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان در اوزان غیرالمپیکی روزهای ۷ و ۸ آبان ماه در شهر تیرانا کشور آلبانی برگزار شد و تیم ایران بعد از آذربایجان با ۸۵ امتیاز و بالاتر از ارمنستان با ۳۵ امتیاز نایب قهرمان شد. 

نتایج کشتی گیران ایران به شرح زیر است:

* در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز در دور نخست با نتیجه ۵ بر ۴ و ضربه فنی گئورگی توخادزه از گرجستان را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد با نتیجه ۱ بر ۱ مانوئل خاچاتریان از ارمنستان را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. دادمرز در این مرحله با نتیجه ۱ بر ۱ امین صفرشایف از روسیه را شکست داد و فینالیست شد. وی در دیدار نهایی با نتیجه ۱ بر ۱ مقابل الدانیز عزیزلی قهرمان جهان از آذربایجان شکست خورد و به مدال نقره رسید.

* در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر داستان کادیروف از قرقیزستان را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۲ بر ۲ مقابل سادیک لالائف از روسیه شکست خورد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله بعد از دور رقابت‌ها کنار رفت و هشتم شد.

* در وزن ۷۲ کیلوگرم محمدرضا گرایی در دور اول با نتیجه ۱۱ بر ۳ مغلوب بنیامین پیک از آمریکا شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله بعد از دور رقابت‌ها کنار رفت و هفدهم شد.

* در وزن ۸۲ کیلوگرم محمدعلی گرایی در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر روهیت داهیا از هند را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۷ بر ۲ از سد میهایل برادو از مولداوی گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله با نتیجه ۱۴ بر ۶ مقابل تایزو یوشیدا از ژاپن به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۲ بر صفر گلا بولکوادزه از گرجستان را شکست داد و فینالیست شد. وی در این دیدار با نتیجه ۸ بر صفر اریک زیلواسی از مجارستان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- الدانیز عزیزلی (آذربایجان) ۲- پویا دادمرز (ایران) ۳- دنیس میهای (رومانی) و امین سفرشایف (روسیه)
۶۳ کیلوگرم: ۱- نیهات ممدلی (آذربایجان) ۲- یرژت ژارلیکاسیان (قزاقستان) ۳- کارن اصلانیان (ارمنستان) و سادیک لالایف (روسیه) … ۸- ایمان محمدی (ایران)

۷۲ کیلوگرم: ۱- یولوی غنی زاده (آذربایجان) ۲- ابراهیم قانم (فرانسه) ۳- علی ارسلان (صربستان) و اوتار ابولادزه (گرجستان) … ۱۷- محمدرضا گرایی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- محمدعلی گرایی (ایران) ۲- اریک زیلواسی (مجارستان) ۳- احمت ایلماز (ترکیه) و گلا بولکوادزه (گرجستان)

رده بندی تیمی: ۱- آذربایجان ۸۵ امتیاز ۲- ایران ۵۵ امتیاز ۳- ارمنستان ۳۵ امتیاز ۴- گرجستان ۳۴ امتیاز ۵- قزاقستان ۲۸ امتیاز ۶- فرانسه ۲۰ امتیاز ۷- مجارستان ۲۰ امتیاز ۸- چین ۲۰ امتیاز ۹- ترکیه ۱۷ امتیاز ۱۰- رومانی ۱۵ امتیاز