پایان ماراتن مرگ و میر!
پایان ماراتن مرگ و میر!

تعداد بازدید: ۱ طبق اعلام پلیس راهور کشور در ۲۱ روز اخیر، شاهد ۷۳۸ فقره تصادف منجر به فوت بودیم که در مجموع ۸۸۰ نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند! همچنین ۱۵۸۳۳ فقره تصادف جرحی ثبت شد که طی آن ۲۰۱۰۹ نفر مجروح شدند و ۸۵۷۲ فقره تصادف خسارتی نیز به […]


تعداد بازدید: ۱

طبق اعلام پلیس راهور کشور در ۲۱ روز اخیر، شاهد ۷۳۸ فقره تصادف منجر به فوت بودیم که در مجموع ۸۸۰ نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند! همچنین ۱۵۸۳۳ فقره تصادف جرحی ثبت شد که طی آن ۲۰۱۰۹ نفر مجروح شدند و ۸۵۷۲ فقره تصادف خسارتی نیز به وقوع پیوست. مجموع تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری در این بازه به ۱,۰۱۶,۳۴۳ مورد رسید!!

اختصاصی ساقی آذربایجان/ وحید خدادادی: انتظارها به سر رسید. روزکاری رسمی برای عموم مردم از شنبه ۱۶ فروردین آغاز شد و شروع سال کاری در کمترین نفع خود ترمز مرگ و میر را خواهد کشید. طبق اعلام رئیس پلیس راهور کشور در طول ۲۱ روز اجرای طرح، شاهد ۷۳۸ فقره تصادف منجر به فوت بودیم که در مجموع ۸۸۰ نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند! همچنین ۱۵,۸۳۳ فقره تصادف جرحی ثبت شد که طی آن ۲۰,۱۰۹ نفر مجروح شدند و ۸,۵۷۲ فقره تصادف خسارتی نیز به وقوع پیوست. مجموع تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری در این بازه به ۱,۰۱۶,۳۴۳ مورد رسید. به این اعداد اگرآمار مصدومین چهارشنبه سوری را هم بیافزایید که بالغ بر هزاران کشته و مصدوم بود، می تواند با تلفات زلزله میانمار برابری نماید. این آمار در حالی به دست آمده که چندین روز قبل از نوروز پویش #نه به تصادف در فضای رسانه ای و بستر فضای مجازی به راه افتاد تا شاید روند خودکشی به بهانه مسافرت های نوروزی کاسته شود. هشدارهای پیاپی عزیزان پلیس راهور و اعلام آمار وحشتناک از میزان تصادفات و کشته ها و معلولین هم باز نتوانست به این ماراتن مرگبار پایان دهد و تا آخرین لحظه تعطیلات شاهد افزایش آمارها بودیم. تنها کشور دنیا هستیم که مردمانش در مناسبت های خاص کارزار خودکشی به راه می اندازند و عمدا با قصد جان خود باعث به وجود آمدن پدیده بار اضافی در جامعه می شوند.


از کابوس های دیگر این دوره از تعطیلات عید صداوسیما و برنامه های آبکی اش بود و تنها برنامه ای که می توانست موجب آشتی دوباره مردم با این رسانه شود و به مثابه فرصتی مغتنم بود با کج سلیقگی و زیاده خواهی های صداوسیمای دارودسته جلیلی به فنا رفت. سریال پایتخت که جایگاه خاصی در میان مردم دارد امسال قرار بود در ایام تعطیلات عید از شبکه یک پخش شود که در همان روز اول مخاطبان را از دیدن ادامه آن سرخورده کرد. پایتخت مجاب مان کرد تا بعد از مدتها سراغ تلویزیون برویم و در نهایت زیاده خواهی ها در همان روز اول اسباب سرخوردگی را فراهم آورد و تبلیغات بازرگانی ۷ و ۸ دقیقه ای میان این سریال باعث شد تا حوصله مخاطب سرآید. صداوسیما در حالی رویه شبکه های خصوصی ماهواره ای را در پخش پیام بازرگانی گرفته که سالانه میلیاردها تومان ردیف بودجه دارد و از بیت المال مسلمین ارتزاق می نماید. النهایه بیخیال نقی و ارسطو شدیم، هر چند کیفیت طنز پایتخت هفت هم در این ریزش مخاطب نقش بسزایی داشت. صداوسیما در قالب ملی و در ایام عید تبدیل شده بود به روابط عمومی شهر لوازم خانگی و شهر فرش و در قواره استانی هم محل جولان اقساطی فروشان در حوزه مبل و لوازم خانگی. دریغ از برنامه ای مختص عید، هر چند بخصوص از شبکه سهند این مدل ناپرهیزی ها بعید و دور از انتظار است و کسی هم خصوصا در رده سنی متولدین ۱۳۵۰ به بعد انتظاری از این شبکه تلویزیونی ندارد.

درحوزه اقتصاد فضا متشنج برای مردم و آرام برای مسئولین بود. هارت و پورت های ترامپ و چالش مذاکره مستقیم یا غیر مستقیم، روزانه و ساعتی قیمت ارز، طلا و سکه را افزایش می داد و هر چند عزیزان سرگرم اقناع موطلایی برای مذاکره غیر مستقیم بودند، گرانی ها مستقیم پدر مردم را در می آورد و هنوز افکار عمومی نمی دانند مذاکره غیر مستقیم دیگر چه صیغه ای است؟ در اثنای این کشمکش ها که دلار داشت یک تنه پدر مردم را در می آورد عده ای از سر شکم سیری و افرادی که به دنبال بهانه برای ایجاد ناامنی در کشور هستند و تعمدا میخواهند توجه افکار عمومی را به سمت دیگری معطوف نمایند، تحصن حجاب برگزار کردند و خوشبختانه این بار پلیس و وزارت کشور با ناپرهیزی قابل ملاحظه ای بساط شان را کساد کرد تا یادمان نرفته در استان ما هم خبری نبود، آب از آب تکان نخورد و مسئولین مثل روزهای عید تعطیل بودند.
سرتان را درد نیاوریم تا بوده همین بوده و بعید است در هر کدام از فقره های فوق در سال جدید شاهد اتفاق خارق العاده ای باشیم با این مسئولان قوقولی مقولی که ما داریم.

About Author