به گزارش خبرنگار مهر، اولین همایش «هیئت و حماسه» برای تجلیل از مداحان حماسیخوان و شعرای حماسیسرا همزمان با گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدا و حماسهآفرینان عرصه مقاومت، برگزار شد. در این همایش با حضور حجتالاسلام باباخانی رئیس سازمان هیئت و تشکلهای دینی از برگزیدگان مداحان حماسی خوان و شعرای حماسی سرا […]
به گزارش خبرنگار مهر، اولین همایش «هیئت و حماسه» برای تجلیل از مداحان حماسیخوان و شعرای حماسیسرا همزمان با گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدا و حماسهآفرینان عرصه مقاومت، برگزار شد.
در این همایش با حضور حجتالاسلام باباخانی رئیس سازمان هیئت و تشکلهای دینی از برگزیدگان مداحان حماسی خوان و شعرای حماسی سرا تجلیل شد.
در بخش مداحان ویژه افراد زیر تقدیر شدند: میثم مطیعی سیدرضا نریمانی مهدی رسولی محمدحسین حدادیان حسین طاهری
در بخش شاعران ویژه هم افراد به شرح زیر تقدیر شدند: محمود حبیبی کسبی میلاد عرفانپور محمد رسولی محمد اسداللهی حمید رمی
در بخش آثار ارسالی حماسهخوانان افراد به شرح زیر تقدیر شدند: محمدرضا بذری مسعود پیرایش یاسین زندی
در بخش آثار ارسالی حماسهسرایان افراد به شرح زیر تقدیر شدند: فاطمه نانیزاد عالیه محرابی فاطمه جوشقانیان
در بخش برگزیدگان نیز: قاسم صرافان و امیر عباسی تقدیر شدند.
در این مراسم محمود کریمی (مداح اهل بیت) گفت: بهانه کار نکردن را حضرت زهرا با هر شرایطی گرفته است. هیچکس نمیتواند بگوید من شرایطش را ندارم. بهانهای برای ما وجود ندارد که کار نکنیم.
وی ادامه داد: در حوزه ستایشگری، مداح باید نسبت به تمام اجزای جلسه، ارتباط داشته باشد. اگر فردی سه ساعت در فضای مجازی وقت بگذارد، سالی ۱۰۸۰ ساعت میشود. به کسی گفتم در حوزه شعر، معنای ردیف چیست و او نمیدانست. در حدود ۸ ثانیه به او معنای آن را گفتم. چرا مطالعه نمیکنید؟ در حوزه شعر تحقیق کنید. مقامات و دستگاهها را بشناسید. دست و پا گیر است اما بشناسید. چرا برقکار و آشپز هیأت باید متخصص باشد اما مداح و شاعر نباید متخصص باشد؟
کریمی افزود: مداح باید رنگ و تصویر را بشناسد. گاهی تب کار کردن در حوزه کودک بالا میگیرد اما امروز زمان کار در این حوزه است. رهبر انقلاب چند سالی است که درخصوص دوقطبی حق و باطل در جهان میگویند. در این زمان نباید ما در جمع خودمان دو قطبی ایجاد کنیم و باید به همدیگر کمک کنیم.
مهدی رسولی، مداح اهل بیت نیز در این همایش اظهار کرد: شهید آوینی میگوید راوی باید فاتحانه ببیند و نسبت به موضوعی که میخواهد روایت کند مأنوس باشد. حماسهخوانی را نیز نباید تنها در دفاع و نبرد سخت دید و این یک خطای راهبردی است.