به گفته کارشناسان، باید به زمان دم کردن، دما و مقدار برگ چای مورد استفاده توجه کنید. پنج اشتباه رایج وجود دارد که برای نوشیدن چای سالم و مفید باید از آنها اجتناب کنید: دم کردن چای غلیظ: توصیه میشود برای هر فنجان از یک قاشق چایخوری برگ چای استفاده کنید و برای مقادیر بیشتر، […]
به گفته کارشناسان، باید به زمان دم کردن، دما و مقدار برگ چای مورد استفاده توجه کنید. پنج اشتباه رایج وجود دارد که برای نوشیدن چای سالم و مفید باید از آنها اجتناب کنید:
دم کردن چای غلیظ:
توصیه میشود برای هر فنجان از یک قاشق چایخوری برگ چای استفاده کنید و برای مقادیر بیشتر، یک قاشق چایخوری اضافی. چای بسیار غلیظ حاوی درصد بالایی از کافئین است که میتواند سیستم عصبی را بیش از حد تحریک کند و تانن دارد که میتواند منجر به اختلالات روده و یبوست شود. همچنین یک ادرارآور قوی است، بنابراین بهتر است از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید.
دم کردن چای برای مدت طولانی، به خصوص چای کهنه:
چای کهنه بیشتر فواید سلامتی خود را از دست میدهد و همچنین به میکروارگانیسمهای بیماریزا اجازه رشد میدهد که میتوانند باعث مشکلات سلامتی شوند. بنابراین، بهتر است هر بار چای تازه تهیه کنید.
نوشیدن چای بسیار داغ:
نوشیدنیهای بسیار داغ، غشاهای مخاطی گلو، مری و معده را تحریک میکنند که میتواند منجر به ایجاد زخم شود و خطر عفونت و ایجاد تومورهای بدخیم را افزایش دهد.
نوشیدن چای با معده خالی:
توصیه میشود نیم ساعت پس از غذا خوردن چای بنوشید، زیرا باعث هضم غذا میشود و به سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن کمک میکند. نوشیدن آن با معده خالی میتواند به دلیل اثر گرسنگیآور عصاره برگ چای، اشتها را سرکوب کند.
نوشیدن چای بلافاصله پس از غذا خوردن:
برخی از اجزای چای ممکن است مانع جذب پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی مهم شوند، بنابراین بهتر است نیم ساعت پس از غذا خوردن صبر کنید و سپس چای بنوشید.