نظام محاسباتی دشمن با مشاهده اقتدار ایران تغییر می کند
نظام محاسباتی دشمن با مشاهده اقتدار ایران تغییر می کند

قاضی زاده هاشمی: دشمن وقتی نظام محاسباتی اش تغییر می‌کند که در ما اقتدار و قدرت ببیند، اقتدار و قدرت همه جانبه، باید اراده استفاده از آن را بچشد که بداند دست ما پر است و ما توانایی برخورد و مقابله تکنولوژیک با او را داریم. به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل […]

قاضی زاده هاشمی: دشمن وقتی نظام محاسباتی اش تغییر می‌کند که در ما اقتدار و قدرت ببیند، اقتدار و قدرت همه جانبه، باید اراده استفاده از آن را بچشد که بداند دست ما پر است و ما توانایی برخورد و مقابله تکنولوژیک با او را داریم.

گفتگوی ویژه

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر با حضور میهمانان برنامه، آقایان سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی – نائب رئیس پیشین مجلس (حضوری در استودیو) و رامین مهمان پرست – سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه (ارتباط تلفنی) به بررسی موضوع برنامه، راهکار‌های اصلاح خطای محاسباتی دشمن و تفهیم قدرت و اراده ملت ایران ، پرداخت.

مقدمه مجری: روز گذشته دردیدار خانواده‌های شهدای امنیت در مورد شرارت اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران بر محور‌های مهمی تاکید کردند که درگفتگوی امشب در مورد برخی از محور‌ها صحبت می‌کنم. در گفتگوی ویژه خبری امشب می‌پردازیم به فرمایشات رهبر معظم انقلاب این که شرارت رژیم صهیونیستی علیه ایران نباید بزرگنمایی شود یا کوچک انگاری، باید قدرت و اراده و ابتکار ملیت ایران و جوانان کشور به آن‌ها بفهمانیم. رهبر انقلاب تاکید کردند البته کیفیت کار را مسئولان ما به درستی تشخیص و آن چه به صلاح ملت و کشورست انجام دهند تا آن‌ها بفهمند ملت ایران کیست و جوانان ما کی هستند. خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی از کجا شروع شد؟ 

قاضی زاده هاشمی: یک مقداری در مورد ماهیت رژیم صهیونیستی اول صحبت کوتاهی بکنم، نگاه کنید رژیم صهیونیستی یک دولت، یک کشور و مردم مهاجرت داده به آن جا، یک ملت نیستند و به همین خاطر این‌ها به عنوان یک کشور نمی‌شناسیم، در برخورد تمدنی که با غرب بوده است، یک نمونه جنگ‌های صلیبی بوده است، یک بار غربی‌ها برای ایجاد اتحاد در درون خودشان نیاز به ایجاد یک دشمن مشترک داشتند و در اندلس و امثال این‌ها دیدند، برای این که یک لشکرکشی صد و پنجاه و شصت ساله به همین منطقه‌ای که صهیونیست‌ها تصرف کردند، انجام دادند و بعد هم شکست خورده و جمع شدند. تمدن غرب از فرصت جنگ جهانی اول و دوم استفاده کرد و یک پایگاه نظامی در منطقه غرب آسیا ایجاد کرد. آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها و فرانسوی در کشور‌های همسایه، آفریقا و حتی ژاپن بخشی از آن خاک را گرفته و سربازان آمریکایی آنجا هستند و تحت حکومت آمریکا آن جا اداره می‌شود. یک پایگاه نظامی ایجاد کردند، این پایگاه افرادی را به آن جا مهاجرت دادند که وطن نداشته باشند که تعلقات وطنی و ملیتی نداشته باشند و توسط دنیای خودشان مهجور و طردشده باشند، اروپایی‌ها اول یهودی‌ها را طرد کردند تا زمینه مهاجرت اتفاق بیافتد. در بعضی از روایت‌های تاریخی این است که دولت آلمان همدست این‌ها بود تا زمینه مهاجرت، کاری کرد که وطن خودشان را از دست بدهند. این جمعیتی که هویتی ندارد و نگاه آپارتایدی و نژادی دارد، براساس ایده‌های غلط مذهبی که برای خودش درست کرده است و بیاید به جان مردم مسلمان منطقه بیاندازند و آن را زمینه تصرف، ناامنی و سردرگمی و در بند کشیدن مردم منطقه کند. این اختلال محاسباتی به عبارت بهتر در نظام تمدنی غرب به سرکردگی آمریکاست که فرمانده، مدیر، مدیر صحنه، مدیر میدان، مدیر اقتصادی و همه کاره صهیونیست هاست. در فقره اخیر سلاح‌ها و هواپیما‌ها آمریکایی است، نیرو‌ها و خطوط هوایی که به ایران حمله شده است آمریکایی است. همه آمریکایی هستند و دو تا سرباز رژیم صهیونیستی هواپیما‌ها را راندند. حتی پول توسط آمریکایی‌ها داده شده است، نظام محاسباتی غرب است که باید اصلاح شود. این‌ها از کجا چنین توهمی برای شان ایجاد شده است، پایگاه یا پادگان فرمانده نتانیاهوست. شاید خودمان هم نقش داشتیم، راحت‌تر بگویم، مثلا در فقره شهادت شهید سلیمانی روایات خود اسرائیلی آمده است این‌ها وقتی شهید مغنیه شهید کنند، در ساختمان شهید سلیمانی بود و رفت و بعد شهید مغنیه را زدند، می‌ترسیدند سراغ شهید سلیمانی ما بروند، به همین خاطر خود شخص ترامپ وارد شد و صهیونیست‌ها می‌ترسیدند، هیچ کس جرات نکرد سراغ شهید سلیمانی ما بیاید. ما ضمن این که واکنش نشان دادیم، وقتی می‌خواهید نظام محاسباتی او را تغییر دهید باید آن چیزی که خارج از تصورش است هزینه ایجاد کنید، هر که بخواهد با شما برخوردی بکند پیش بینی می‌کنید، وقتی در دایره محاسباتش کاری کنید، آن نظام محاسباتی تغییر ندادید دیگر و کاری کرد که خارج از دایره انتظار او باشد که باعث تغییر نظام محاسباتی بشود. در این فقرات اخیر به خصوص لازم بود به نظرم ما هم در میدان سیاسی و هم در میدان نظامی چه توسط ایران و چه توسط همپیمانان قدرتمند ایران یک واکنش‌هایی نشان داده می‌شد که آن‌ها به این باور ببینند و آن عزم و اراده که در ملت رشید ماست و آقا اشاره می‌کنند در مطالبی که حضرت آقا فرمودند که چگونه عزم دیده شود و عزمی که وجود دارد آن را نشان داده و متجلی کنید، به معنای نداشتن است باید کاری کنیم که دیده شود و بتواند اثرش را بگذارد.

سوال: راجع به وعده صادق دو در ادامه این گفتگو، اما حضرت آقا دیروز در سخنرانی خودشان تاکید داشتند آن چه جسارت و این شرارت رژیم صهیونیستی نباید بزرگنمایی بشود و نه کوچک انگاری شود. اولا چرا نباید بزرگنمایی شود و اگر کوچک انگاری شود چه پیامد‌هایی دارد؟

 

صهیونیستها با استراتژی مرد دیوانه، در پی ایجاد وحشت در جهان هستند

 قاضی زاده هاشمی: اولا صهیونیست‌ها به دنبال بزرگ نمایی هستند، برای دستاورد‌هایی برای خودشان که باید کاری کنند که جهان از آن‌ها بترسند و این خودش استراتژی مرد دیوانه یک استراتژی است و شهید سلیمانی عزیز ما اسرائیل شناس بزرگ است که باید مثل یک سگ وحشی باید برخورد کرد با این‌ها، پشت کنید به این‌ها وقتی قدرت و اقتدار از شما دید، عقب نشینی می‌کند. باید کاری کنیم که قدرت دیده شود و در این زمینه نباید دشمن را بزرگ کرد و حضرت آقا به توانایی ما از جمله خلاقیت جوانان اشاره می‌کنند. برحسب ظاهر دنیای مادی دست صهیونیست‌ها پر کرده است، اما جوانان ما توانستند دست ملت ایران را پر کنند. نگران نباشید که با یک بمب می‌توانند ما را از کار بیاندازند و از این طرف نگوییم چیزی نیست و جوکش کنیم، ما در وعده صادق یک چرا برخورد کردیم با اسرائیل به خاطر این که به خاک ایران در یک کنسولگری تعرض شد و شهدایی دادیم. در وعده صادق دو در خاک جمهوری اسلامی یک میهمانی به شهادت رسید، وقتی که به خاک ما تعرض شده است که شهید هم دادیم، اگر شهید نمی‌دادیم و اصل این تعرض این باید پاسخ می‌دادیم. بلاخره او امتحان می‌کند ما را ببیند آیا ما در مقابل رفتار خشن او ساکت می‌شنیم یا برخورد مقتضی انجام می‌دهیم، اگر خدای نکرده بگذریم از این، یک برگ سبز است برای اقدامات بعدی او و اربابانش. تاکید می‌کنم جایی که ما باید وارد شویم و نظام محاسباتی را تغییر دهیم یعنی آمریکایی‌ها را باید پشیمان کنیم. استراتژی آمریکا مشغول کردن قدرت‌های رقیب است و تخفیف دادن قدرت‌های رقیب، ما سینه به سینه آمریکا ایستادیم، شهید سلیمانی می‌گفت آقای ترامپ قمارباز ایران لازم نیست، ارتش ایران هم لازم نیست، من حریف تو هستم، ایران حریف اسرائیلی، در حالی که سطح برخورد با اسرائیل سطح برخورد حزب الله بااسرائیل است، سطح ایران و قدرت مقتدر ایران به عنوان ابرقدرت نوظهور با خود آمریکاست، این کار را روس‌ها با اوکراین و چین با تایوان و این کار را با ما می‌کنند و رفتار فرعون است، من تو را با اسرائیل مشغول می‌کنم، سطح رقابت و مقابله تو با من نیست، با یک کشور کوچکتر که دست نشانده من است، ما باید مراقبت کنیم که سطح برخورد و رقابت و تنش تخفیف پیدا نکند به اسرائیل، شیطان بزرگ آمریکاست، طراح همه این صحنه‌ها آمریکایی‌ها هستند، دموکرات و غیر دموکرات نیست، بایدن می‌گفت اسرائیل نبود ما یک اسرائیل درست می‌کردیم، که اولا سردمداران متحد خودمان را در منطقه درست کنیم و بحث پیمان ابراهیم و این‌ها در همین راستا، تمام برنامه ریز حتی در میدان آمریکایی‌ها هستند. ما باید نقطه فشار را روی آمریکایی‌ها بگذاریم.

رژیم صهیونیستی با بزرگ نمایی به دنبال جنگ روانی است

سوال: باید جلوی این خطای محاسباتی که آن‌ها مرتکب شدند یک برنامه ریزی و آرایش مناسب اتخاذ شود، این که چگونه باید باشد و برخی‌ها چگونه تحلیل می‌کنند با توجه به پدافند هم صحبت می‌کنم، آقای رامین میهمان پرست به صورت تلفنی با ما صحبت می‌کنند. راجع به صحبت‌های رهبر انقلاب که شرارت‌های رژیم صهیونیستی نباید کوچک انگاری شود و پیامد‌های این کوچک انگاری چه خواهد بود؟ 

مهمان پرست: رژیم صهیونیستی بعد از اتفاقات یک سال اخیر دچار یک از بین رفتن حیثیت خودش شده و هیمنه اش از دست رفته است و آن‌ها همیشه می‌گفتند که طراحی که انجام می‌دهند که خارج از سرزمین‌های اشغالی به صورت کوتاه مدت و نقطه‌ای انجام شود، بیش از یک سال گذشته این عملیات فرسایشی شده است و در داخل سرزمین‌های اشغالی آن‌ها اسیرند و گنبد آهنین نفوذ پذیر است و دچار یک تله فرسایشی شده است، رژیم صهیونیستی برای این که از این تله خارج شود خیلی تلاش می‌کند که دامنه این درگیری را به کشور‌های منطقه و کشور‌های دیگری از غرب گسترش دهد، برای این که این کار را انجام دهد جنایت‌های در غزه و لبنان و ترور فرماندهان در دستور کار داشت، به کنسولگری ما در سوریه حمله داشت و آقای هنیه را در تهران ترور کرد و برای این که ما از روی عصبانیت و عجولانه وشتاب زده دست به اقدامی بزنیم که خواسته آن‌ها محقق شود. مقام معظم رهبری در آن نماز جمعه دشمن شکن فرمودند که ما نه تعلل می‌کنیم و نه شتاب زده عمل می‌کنیم، باید مراقب فریب دشمن باشیم، آن‌ها می‌خواهند اقداماتی انجام دهند که ما از روی شتاب زدگی در زمین آن‌ها بازی کنیم. وقتی عملیات وعده صادق یک و دو انجام شد آن‌ها برای اولین بار دچار یک بحران شدند، همه دنیا دیدند که رژیم صهیونیستی ادعایی که می‌کند برای این که بتواند از سرزمینش محافظت کند این ادعا همه پوشالی است و برای حفظ آبرو خیلی تبلیغ کرد د ر مدت گذشته که ما هزینه‌های سنگینی را به ایران تحمیل می‌کنیم و تمام ابزار و امکانات و همه اهداف نظامی ایران را نابود می‌کنیم. وقتی همه منتظر بودند که ببینند رژیم صهیونیستی می‌خواهد چکار بکند، دیدیم اقدامی که انجام داد به قول مقام معظم رهبری یک غلطی کرد و با پدافند قوی ما روبه رو شد، تمام تبلیغات آن‌ها نقش بر آب شد. برای این که به روی خودشان نیاورند که این عملیات موفق نبوده و شکست خورده تمام رسانه‌ها را به کار گرفته و بزرگ نمایی می‌کنند، از تعداد جنگنده‌ها و نقاطی که زدند و اکثرشان واقعی نیست، بزرگ نمایی توسط رژیم صهیونیستی انجام می‌شود به خاطر جنگ روانی، رهبر انقلاب فرمودند کوچک انگاری نشود برای این است که هر تعرضی کردند بی پاسخ می‌ماند، این که این پاسخ کی و در چه زمانی و با چه کیفیتی مقام معظم رهبری به مسئولان مربوطه واگذار کردند، برای این است که این حق پاسخ را برای خودمان محفوظ می‌دانیم و این که کی و با چه کیفیتی است آن‌ها را در ابهام گذاشتیم که دچار یک سردرگمی باشند.

 

محاسبات دشمن زمانی تغییر میکند که اقتدار  و قدرت ما را ببیند

سوال: آقای قاضی زاده هاشمی آرایش و سازوکار واکنش به خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی با توجه به بخشی از فرمایش رهبر معظم انقلاب که اشاره کردند که سازوکار فهماندن اراده و قدرت ایران به مسئولان سپرده می‌شود؟

قاضی زاده هاشمی: در مورد نوع برخورد که خود حضرت آقا در مورد بحث تولید قدرت، دشمن وقتی نظام محاسباتی اش تغییر می‌کند که در ما اقتدار و قدرت ببیند، این اقتدار و قدرت همه جانبه و ۳۶۰ درجه است، هم در عرصه سیاسی بین المللی و هم در عرصه سیاسی و اقتصادی داخلی و در حوزه نظامی ما باید دست ما و اراده استفاده از آن را بچشد که بداند دست ما پر است و ما توانایی برخورد و مقابله تکنولوژیک به او را داریم و می‌توانیم گلوباک را بزنیم در فاصله در آسمان، در این اقدام بچه‌های پدافند انجام دادند و اراده استفاده از آن را برای دشمن نشان دهند. 

سوال: برخی می‌گویند پدافند کشورما موفق عمل کرده است و رژیم صهیونیستی به نتیجه درخور توجه دست پیدا نکرده است باید پاسخ درخور صرفنظر کند؟

قاضی زاده هاشمی:  این فکر غلطی است، شهید سلیمانی عزیز ما گفت مانند یک سگ وحشی برخورد کنید اگر فقط ما بیفتیم در موضع دفاع و او ببیند هزینه ای نمی‌پردازد خوب حمله می‌کند، می‌گوید او که قرار نیست با من برخورد کند من می‌زنم حالا بالاخره یک جایی روزنه‌ای ایجاد می‌شود و کشور دچار صدمه می‌شود ما باید کاری کنیم که او تصور حمله به ایران را نداشته باشد و نتواند این کار را انجام بدهد چطور ما باید این کار را انجام بدهیم با به خطر انداختن منافع و فعالیت‌های جریان صهیونیسم جهانی، اینکه من عرض کردم یعنی آمریکایی‌ها هم مانند صهیونیست‌ها باید هزینه بپردازند در منطقه این هزینه که دارم عرض می‌کنم هزینه امنیتی است هزینه اقتصادی و هزینه نظامی است بالاخره آمریکایی‌ها باید بدانند که حمایت و به خط کردن تمام توان برای صهیونیست‌ها و اجازه حمله به ایران را ما می‌دانیم توسط آنها صادر شده و آنها را در کنار آمریکایی‌ها تنبیه می‌کنیم اسرائیل چطور به خودش اجازه می‌دهد می‌گوید چون ایران پشتیبان حزب‌الله است من زدم خوب آمریکا هم پشتیبان اسرائیل است و باید در هزینه‌های اسرائیل شریک باشد الان آمریکایی‌ها خودشان را کنار کشیدند در زبان یک حرفی می‌زنند که ما شریک نیستیم ولی با تمام قوا حمایت سیاسی، حقوقی، اقتصادی، لجستیک و نظامی دارند انجام می‌دهند و باید هزینه این رفتارشان را بپردازند در این حمله‌ای که نسبت به ایران اتفاق افتاده منافع اقتصادی زیادی در منطقه دارند این حرف من خطاب به فقط نیروهای نظامی و دولت خودمان نیست حرفم نسبت به دوستان ما در محور مقاومت است منافع اقتصادی گسترده‌ای دارند پایگاه‌های نظامی گسترده‌ای دارند تا زمانی که آمریکایی‌ها در این منطقه باشند اسرائیل را حمایت می‌کنند و اسرائیل به رفتار وحشی‌گرانه خودش علیه ملت غزه و لبنان و عراق و سوریه و ایران ادامه خواهد داد. در ارتباط با مسئولین چون شما اشاره کردید ببینید حضرت آقا دو نگاه دارد می‌گویند صلاح این کشور را باید مسئولین تشخیص بدهند و درست بفهمند این را بر چه مبنایی بفهمند بعد فرمودند که باید بدانند ملت ایران کیست، جوانان ایران چگونه‌اند، خود این فکر، خود این انگیزه، این رشادت و این آمادگی که امروز در ملت ایران وجود دارد امنیت ساز است. این باید حفظ شود یعنی ما باید چه کار کنیم، جوانان ما رشید هستند، با انگیزه هستند به این ملت اعتماد کنیم نگران نباشیم از اینکه اگر یک کاری می‌خواهیم با قدرت انجام بدهیم مبادا در ملت چه اتفاقی می‌افتد مردم حامی هستند مردم از هر رنگی که هستند نسبت به حریم و خاک این کشور با هم یکپارچه هستند این را بارها در طی این ۴۵ سال اثبات کردند همه مذاهب الان چون من مدتی در بنیاد شهید خادم خانواده شهدا بودم ما از همه فرقه‌های مذهبی، دینی همه اقوام شهید داشتیم یعنی کسانی که خاک خودشان را رها کرده بودند رفته بودند لب مرز از وطنشان دفاع کنند در این موضوع همه یکپارچه هستند مسئولین این رشادت را درک کنند و با قدرت رفتار کنند. به پشتوانه خداوند رحمان و این ملت که خداوند اگر به او تکیه کنید کمکتان می‌کند دل این مردم هم مستحکم است، شما ببینید چرا اسرائیلی‌ها موفق نشدند برای اینکه آب در دل مردم با این حمله تکان نخورد آنها انتظار داشتند اوضاع به هم بریزد مدارس تعطیل شود ادارات تعطیل بشود این اتفاقات نیفتاد دلیلش مستحکم بودن قلب مردم هم بود آنها یک موشک می‌رود بالای سرشان یک راکت کاتیوشا حزب‌الله همه به پناهگاه می‌روند به قول خودشان آمدند از مجهزترین تجهیزات هم استفاده کردند بچه‌های خوب ما در پدافند جوان‌های خوب ما که این تکنولوژی را در اختیار پدافند گذاشتند تکنولوژی کاملا بومی در اختیارشان گذاشتند توانستند این کار را خنثی کنند اما این طرف هم دل مردم تکان نخورد مسئولین باید این را بفهمند و به این تکیه کنند به خداوند رحمان و به مردم ایمان داشته باشند بر اساس ایمان به خدا و به این مردم تصمیم بگیرند و عمل کنند تا این رشادت حفظ بشود این رشادت خودش امنیت ساز است. از سر ضعف، از سر ترس، از سر نگرانی، ببینید وقتی اقتدار ما دچار خدشه شود در دشمن ما این باور ایجاد می‌شود که می‌تواند، ما اینگونه نمی‌توانیم نظام محاسباتیمان را اصلاح کنیم باید با قدرت با او برخورد شود عرض کردم باز هم من نمی‌گویم فقط این قدرت نظامی است شما ببینید همزمان جیش الظلم را این‌ها فرستادند در میدان یعنی از یک طرف حمله نظامی طراحی کردند از یک طرف آمدند یک حادثه امنیتی طراحی کردند برای اینکه داخل کشور را به هم بریزند ما هم باید بتوانیم یک اقدامات همه جانبه یعنی د وستان در وزارت خارجه، دوستان ما در نظام حقوق بین‌الملل سیاسی، رسانه‌ای، فرهنگی، رسانه‌های جبهه مقاومت، جنبش‌های مردمی، جنبش‌های اجتماعی، جنبش‌های اجتماعی که در اروپا و آمریکا آمدند کف میدان و از مردم مظلوم غزه حمایت کردند خیلی موثر بود. مسئله بحران مشروعیت و موجودیتی به قول خود نتانیاهو برایشان درست کردند آنکه می‌گوید ما دچار بحران موجودیتی هستیم یعنی اینکه جامعه بین‌الملل ملتی به نام اسرائیل را دیگر به رسمیت نمی‌شناسند، همان دولت‌های حامی، همان دولت‌هایی که توانستند در کشورشان سفارتخانه ایجاد کنند حالا دارد با آنها برخورد می‌کند، این است که بحران موجودیت ایجاد کرده ما باید بحران موجودیتی او را تعمیق کنیم با قدرتی که در عرصه‌های مختلف به آنها نشان می‌دهیم.

سوال: من می‌خواهم راجع به واکنش‌ها صحبت کنم آمریکا، کشورهای غربی حتی اتحادیه اروپا بعد از حمله رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران آمریکا که اشاره کرد من مطلع بودم، کشورهای غربی ابراز نگرانی کردند، اتحادیه اروپا خواستار خویشتن‌داری همه طرف‌ها شده مختصر راجع به واکنش‌ها صحبت کنید و بعد برگردیم به اینکه این روزها مقامات کشورهای غربی خواستار خویشتن‌داری جمهوری اسلامی ایران هستند وعده‌هایی می‌دهند، من برگردم به بعد از ترور و به شهادت رساندن شهید هنیه که اعلام می‌کردند ما آتش بس را در غزه برقرار می‌کنیم و بعد هم ما شهادت سید حسن نصرالله را داشتیم .

قاضی‌زاده هاشمی: اینکه تمدن غرب یک تمدن دروغگو است، حقه باز است، وفای به عهد ندارد، کفار اینگونه هستند در آن شکی نیست ما این را امتحان کردیم از ابتدای انقلاب تا به الان، از قرارداد الجزایر، از آزادسازی گروگان‌ها تا به امروز در حتی یک مورد این‌ها به وعده‌هایشان عمل نکردند حالا در حد اطلاع من اگر هم عمل کردند خیلی اندک بوده بنابراین اینکه ما اصلاً گفته آنها برای من ملاک باشد من تعجب کردم که از زبان بعضی از مسئولین شنیدم که چنین چیزی گفتند حالا برداشت از مصاحبه‌ها این بود که ما صبری کردیم ببینیم آیا در غزه آتش بس می‌شود یا نه بالاخره امتحان کرده را که نباید دوباره امتحان کرد ذاتشان این است من معتقد هستم که این‌ها اصلاً اسرائیل هم به معنای اینکه کسانی که آنجا ساکن هستند کشته نشوند و صدمه نخورند برایشان مهم نیست به همین خاطر عرض می‌کنم باید منافع خود آمریکایی‌ها در منطقه به خطر بیفتد وگرنه اینکه موشکی بخورد به حیفا چون منافعشان در ایجاد حفظ درگیری است چهار نفر از شهروندان صهیونیست‌ها هم کشته بشوند برایشان مهم نیست چون این‌ها می‌خواهند این دمل چرکین را حفظ کنند. اصلاً این مردم را برای همین کار آورده‌اند به آنها خانه دادند تصرفی، اجازه ظلم و کشتار دادند، در مقابلش هم چند نفر از آنها کشته شوند برای آمریکایی‌ها و غربی‌ها مهم نیستند، اصلاً این‌ها را برای همین کار فرستاده‌اند، لذا غیر از اینکه ما به خود صهیونیست‌ها صدمه می‌زنیم حتماً باید آمریکایی‌ها در پرداخت هزینه با صهیونیست‌ها شریک باشند تا این تغییر رفتار اتفاق بیفتد وگرنه اگر تقابل فقط با صهیونیست‌ها تنها باشد که باید باشد محکم و قدرتمند هم باشد آنها دوباره هدایت می‌کند کمک می‌کنند، بازسازی می‌کنند، دستش را پر می‌کنند، شده مزدور می‌فرستند مگر در غزه مزدور نفرستادند، سرباز نفرستادند، افراد مختلف را از دنیا جمع نکردند فرستادند آنجا نتوانند می‌روند در سوریه واعش و تحریرالشام را دوباره فعال می‌کنند. آمریکایی‌ها باید در هزینه‌ای که دارد در منطقه پرداخت می‌شود شریک شود به عبارت بهتر اصل چشم فتنه کور شود.

 

با تحلیل درست شرایط منطقه و اقدامات بازدارنده، میتوان جلوی خطای محاسباتی را گرفت

سوال: آقای دکتر ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به جمع ما اضافه شدند آقای دکتر با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی دیروز که فرمودند خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی باید به هم بخورد ساز و کار برهم خوردن این خطای محاسباتی از نگاه شما چیست؟

عزیزی: رهبر معظم انقلاب همیشه خطوط کلی نظام را ترسیم می‌کنند در موضوعات مختلف سیاسی، دفاعی، امنیتی و مباحثی که علی القاعده به عنوان راهبرد نظام اسلامی است، خوب قطعاً یکی از موضوعات مهم همین است که ما باید هم خودمان دچار خطای محاسباتی نشویم و هم اجازه ندهیم دشمن با خطای محاسباتی نوعی ناامنی منطقه‌ای را و اقداماتی که امروز در عمق خودش جنایت و ظلم علیه بشریت است را توسعه بدهد. قطعاً اقدامات فراوانی در جهت جلوگیری از این خطای محاسباتی را می‌توانیم به اجرا بگذاریم. تحلیل درست از شرایط منطقه‌ای و اقدام به موقع و اقداماتی که مبتنی بر بازدارندگی و تامین امنیت هم منطقه و هم کشورهای اسلامی باشد و تلاش در جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های بازدارندگی همه این‌ها فرصت‌ها است و همه مولفه‌هایی که هم جلوی خطای محاسباتی خود ما را می‌گیرد و هم اجازه نمی‌دهد دشمن به واسطه برخی تحلیل‌ها و خطاهای محاسباتی و اشتباهاتی که بعضاً ما در طول این مدت هم شاهد بودیم که به واسطه همین خطاها و همین رفتارهای غلط و اقداماتی که برگرفته از این اشتباه و خطای محاسباتی است اقداماتی خارج از چهارچوبی که نظام اسلامی برای خودش ترسیم کرده را به اجرا بگذارد حتما باید تلاش کنیم در همه حوزه‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی هر کدام از این‌ها یک سرفصلی است که اجزا فراوانی را به خودش می‌تواند پیوست داشته باشد. در حوزه اقتصادی بارها رهبر معظم انقلاب تاکیداتی داشتند در حوزه دفاعی، در حوزه امنیتی؛ در حوزه حقوق بین الملل، اقدامات پیش دستانه همه این‌ها اقداماتی است که می‌تواند این راهبرد را اجرایی کند.

سوال: ممنون از شما، آقای دکتر قاضی‌زاده رژیم صهیونیستی پیش از حمله به جمهوری اسلامی ادعا کرده بود که ما تاسیسات هسته‌ای و نفتی جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار می‌دهیم اما آنچه انجام داد و به زعم خودش از همه توان خودش استفاده کرد بسیار پایین‌تر از ادعاهایی بود که انجام داد این به معنی عقب نشینی است یا به معنی این است که او خواستار تشدید تنش نیست با جمهوری اسلامی؟

قاضی‌زاده هاشمی: به نظر من این جنبه سیاسی نداشت البته دوستان ما در حوزه نظامی این را باید بیشتر توضیح بدهند که نخواست یا نتوانست این خیلی مهم است چون روایت‌های مختلفی الان بیرون آمده یک روایت این است که سه موج حمله طراحی شده بود موج اول زدن پدافندها و موج دوم زیرساخت‌های موشکی و موج سوم حمله به تاسیسات اقتصادی و چون در موج اول موفق نشده از دوم و سوم منصرف شده یا موکول کرده مثلاً به زمان دیگری لذا دوستان ما در عرصه نظامی باید این را روشن کنند که طراحی عملیات فقط بر مبنای صدمه زدن به ساختار پدافندی کشور بوده و نظامی یا گسترده‌تر بوده، بنابراین بقیه موضوعات تحلیل است. آن چیزی که از منظر سیاسی قابل تحلیل است اینکه دشمن ما را برای طراحی برخوردهایش امتحان می‌کند و پلکانی و مرحله‌ای تشدید می‌کند و افزایش می‌دهد شما ببینید رفتار یک سال رژیم را در همین غزه یا در جنوب لبنان بر حسب ظاهر یک سال این‌ها با لبنان درگیر نشدند ولی یک دفعه شروع کردند یک هجوم سنگین آوردن وقتی که یک جاهای دیگرشان را توانستند با حمایت غربی‌ها هم به لحاظ بین‌المللی و هم به لحاظ لجستیکی این‌ها بتوانند آمادگی لازم را کسب کنند ما نباید از این غافل بشویم که این‌ها خواستند یک سطح پایینی از برخورد را انجام بدهد اصلاً این‌ها مهم نیست، ما در بحث خطای محاسباتی یک جایش اینجا است به دشمن باید بگوییم تعرض به خاک ما یعنی پاسخ دندان شکن.
این طرف هم به مردم خودمان باید بگوییم مردم عزیز ضمن اینکه در دلتان آب تکان نخورد ما نمی‌گذاریم هیچ اتفاقی در زندگی شما بیفتد ولی ما در یک رویارویی تمام عیار همانطور که دشمن می‌گوید موجودیتی، دیروز نتانیاهو گفته ما از بین برویم دنیا از بین خواهد رفت، دنیای غرب را می‌گوید، می‌گوید من خط تماس نیروی خط مقدم مبارزه با تمدن اسلامی هستم اگر من بشکنم سنگرهای تو هم خواهد شکست ما باید این احساس را داشته باشیم ما هم در یک جنگ موجودیتی هستیم و تمام عیار، یکی از مسائلی که دوران جنگ تحمیلی بحث می‌شد این بود که مردم باید حس می‌کردند جنگ است و در میدان هستند درست است جنگ مرزی بود اما تمام مردم در خدمت آن جبهه و آن دفاع باید قرار می‌گرفتند و عمده مردم هم قرار گرفتند الان هم به این صورت است ضمن اینکه ما قدرتمند هستیم و دنبال جنگ هم نیستیم و دنبال افزایش تنش هم نیستیم اما ما در یک مبارزه تمام عیار تاریخی و تمدنی قرار گرفتیم. من این مقدمه را برای این خدمت شما عرض کردم و مثل او و اگر این باور را کردیم او این باور را در ما ببیند که برداشت ما هم یک تمام عیار بودن مبارزه است عقب می‌کشد. چون می‌داند از پس ما و امت اسلام بر نمی‌آید.

سوال: رژیم صهیونیستی به دنبال افزایش تنش با جمهوری اسلامی ایران است اگر این سیری که جنابعالی به آن اشاره کردید مرور کنیم یعنی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق، ترور هنیه در تهران و بعد هم تجاوزات به دوستان در محور مقاومت آیا افزایش تشدید تنش با جمهوری اسلامی ایران مد نظر رژیم صهیونیستی است؟

قاضی زاده هاشمی: یکم جلوتر شروع شد. ترورهای پنهان داخل خاک ایران، دزدیدن اسناد ما، اسرائیل از یک مرحله پنهان وارد یک مرحله آشکار دشمنی شد. مرحله آشکار دشمنی برای برخورد با منافع ما و مناطق ما در خارج کشور و وارد کشور شد. پس این به صورت پلکانی رشد کرده و سطح برخورد ما باید قدرتمندتر باشد. او چرا پلکانی توانسته، اولاً اینکه آمریکایی‌ها تشویقش می‌کنند. سیاست استراتژی آمریکا ایجاد یک دهه ناامنی در منطقه ما است. آنها این را می‌خواهند. آمریکایی‌ها نخواهند گذاشت مذاکرات در غزه و لبنان به نتیجه برسد چون منافع آنها در وجود تنش در غرب آسیا است، منافع آنها وجود تنش بین اوکراین و روسیه است  نخواهند گذاشت بین اوکراین و روسیه صلح اتفاق بیفتد و نخواهند گذاشت بین کره شمالی و کره جنوبی صلح اتفاق بیفتد و نخواهند گذاشت بین تایوان و چین صلح اتفاق بیفتد، نخواهند گذاشت مسائل هند و چین حل بشود، منافع آمریکایی‌ها در این است و ما باید این را بدانیم و آنها به همین خاطر این سطح را بالا می‌برند ممکن است این اتفاق در سوریه بیفتد یا ممکن است بر عراق بیفتد بالاخره برای تمام این منطقه این‌ها طراحی کردند که این ناامنی و تشنج چون ببینید در این سه سال گذشته تمام شاخص‌های اقتصادی جهانی می‌گفت ایران به سرعت در حال رشد است در سرمایه‌گذاری در نرخ رشد اقتصادی و امثال این‌ها آنها نمی‌توانند این را تحمل کنند بالاخره شهید رئیسی عزیز ما که به شهادت رسید بلافاصله تنش‌ها پشت سر هم می‌بینید با زدن همان روز اول تحلیف و تنفیذ شهید هنیه ترور می‌شود نمی‌توانستند قبل از آن شهید هنیه را ترور کنند؟ چرا گذاشتند آن روز، چرا گذاشتند آنجا، به عبارت بهتر می‌خواهند این روند را متوقف کنند ما باید این را بدانیم و متناسب با این طراحی و برنامه‌ریزی کنیم از حالت تدافعی هم باید خارج بشویم همینطور که در حوزه محور مقاومت و توسعه تفکر انقلاب اسلامی و جنبش‌های مردمی تهاجمی عمل کردیم در این حوزه هم باید بتوانیم سریع یعنی کاری که دولتمردان اصلی ما انجام می‌دهند در بعد امنیتی، سیاسی و نظامی این است که به سرعت طراحی‌هایی بکند که آن روندهای رشدی که ایجاد شد سرعت پیدا کند، وقتی ببیند عرصه وضعیت اقتصادی ما رو به قوت و قدرت است، وقتی انسجام و سرمایه اجتماعی ما رو به افزایش است و قدرت نظامی داریم و اراده برخورد داریم حتماً روی رفتار غربی‌ها با ایران تغییر ایجاد خواهد کرد.