به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری مهر، سومین نشست از جلسات «بهار کتاب» با محوریت کتاب «بدون روتوش با دهه هشتادیها» نوشته امیرحسین ثابتی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در کافه کتاب فرهنگسرای خاوران برگزار شد. در این نشست که با حضور کارشناسان برنامه بچههای رستا از مناطق […]
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری مهر، سومین نشست از جلسات «بهار کتاب» با محوریت کتاب «بدون روتوش با دهه هشتادیها» نوشته امیرحسین ثابتی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در کافه کتاب فرهنگسرای خاوران برگزار شد.
در این نشست که با حضور کارشناسان برنامه بچههای رستا از مناطق ۲۲ گانه همراه بود، به چرایی و چگونگی ارتباط مؤثر با نوجوانان پرداخته شد.
این کتاب، که توسط انتشارات ایران در سال ۱۴۰۲ منتشر شده، شامل ۶ جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ با دانشآموزان دبیرستانی در تهران است. ثابتی در این مجموعه، به بررسی و تحلیل صریحترین و چالشبرانگیزترین سؤالاتی پرداخته که دانشآموزان در اوج ناآرامیهای سال ۱۴۰۱ مطرح کردهاند.
ثابتی در نشست نقد اینکتاب، با تأکید بر اهمیت توجه به نسل نوجوان، گفت: این نسل را نباید متفاوت دید، بلکه باید به آنها فرصت داد تا پرسشهای خود را مطرح کنند و به دنبال پاسخهایشان بروند. نسل زد یا گودزیلاها برچسبهای غلطی است که از باوری ناصحیح برآمده است. گاهی نوجوان تنها با بیان صریح و بدون روتوش مسائل و ابهامات یا اعتراضات و نقدهایش به آرامش میرسد. لزوماً به دنبال اقناع نوجوان نباشیم. ما در ارتباط مؤثر و آزاد با نوجوانان کم کاری کردهایم که باید با به رسمیت شناختن ظرفیت این نسل، این کمکاری را جبران کنیم.
در این نشست، سیدسجاد موسوی، رئیس فرهنگسرای خاوران، با توجه به تجربه و تخصص خود در زمینه فرهنگ و ادبیات، به تحلیل محتوای کتاب و مسائل مرتبط با آن پرداخت. او با اشاره به اهمیت ایجاد فضایی برای تبادل نظر بین نسلها، گفت: بسیاری از مسائل اجتماعی و فرهنگی بروزیافته در سطح جامعه، به نوعی با ناکافیبودن گفتوگو و تعامل میان نسلی در ارتباط است.
فرشته رضایت، دبیر کانون واژه فرهنگسرای خاوران، نیز در این نشست از منظر ادبی کتاب را بررسی کرده و به نقد و ارزیابی اثر پرداخت.