میدونید مهمترین ویژگی برای خوشمزه تر شدن یه سالاد مرغ چیه؟ امروز میخوام ترفندش رو بهتون بگم. اگه طعم های اصلی سالاد مرغ رو درست انتخاب کنید قطعا میتونید خوشمزه ترین سالاد مرغ دنیا رو آماده کنید. حالا این طعم های اصلی چی ان؟ امروز براتون میگم. برای اولین بار که این سالاد مرغ رو […]
میدونید مهمترین ویژگی برای خوشمزه تر شدن یه سالاد مرغ چیه؟ امروز میخوام ترفندش رو بهتون بگم.
اگه طعم های اصلی سالاد مرغ رو درست انتخاب کنید قطعا میتونید خوشمزه ترین سالاد مرغ دنیا رو آماده کنید. حالا این طعم های اصلی چی ان؟ امروز براتون میگم.
برای اولین بار که این سالاد مرغ رو درستش کردم عاشق طعمش شدم. این ترکیب میتونه با تخم مرغ یا سیب زمینی هم عالی بشه. این دستور هم طبق معمول بیشتر تجربه و سلیقه ی شخصی خودم هست.
قبلا توی مطلبی کاملا توضیح دادم که چه ادویه هایی با مرغ جور هستن و طعمش رو خوب میکنن اما توی این سالاد قرار نیست از ادویه ها استفاده کنیم بلکه قراره از ساده ترین و در دسترس ترین سبزیجات ممکن استفاده کنیم و یه طعم فوق العاده ایجاد کنیم.
سبزیجات مناسب برای سالاد مرغ چیا هستن؟
سبزیجات با طعم و عطر غالب یعنی چی؟ یعنی اونهایی که اونقدر طعم یا عطرشون قویه که توی غذا استفاده بشن، کل غذا اون عطر رو میگیره. مثل سیر، رزماری، فلفل دلمه، کرفس و…
این هایی که من اسم بردم همه شون در شرایط خاص خودشون با مرغ ترکیب عالی دارن. اما سالاد مرغ علاوه بر مرغ سس مایونز هم داره. پس باید چیز هایی رو انتخاب کنیم که به ترکیب مرغ و مایونز بیاد.
به نظر من بهترین ترکیب برای سالاد مرغ اینه که مرغ رو با سیر بپزیم که طعم سیر رو بگیره و در ترکیب سالاد هم از ساقه کرفس خرد شده استفاده بشه. بله همین ترکیب جادویی برای یک سالاد مرغ فوق العاده خوشمزه کافیه.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ
- گوشت مرغ بدون استخوان ۳۰۰ گرم
- ساقه کرفس خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز یا پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
- سس خردل یک قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- سیر ۳ حبه
- پیاز کوچک ۱ عدد
- لیمو ترش تازه ۱ عدد
چطور سالاد مرغ درست کنیم؟
اول باید مرغ رو بپزیم. مرغ رو با یک پیاز کوچک سه حبه سیر نمک و فلفل و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم بپزید(طوریکه وقتی پخته شد آب زیادی نداشته باشه)
همون طور که میبینید مرغ پخته شده و آبش هم تا حدی خشک شده. این کار به خوش مزه بودن مرغ کمک میکنه.
مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید. ریزی و درشتیش به شما بستگی داره. حتی میتونید با چاقو خردش کنید.
من در این ترکیب از پیاز بنفش استفاده کردم. اما اگه پیازچه در دسترسم بود حتما پیازچه استفاده میکردم.
پیاز یا پیازچه رو خیلی ریز خرد کنید. کرفس و جعفری رو هم همینطور.
همه مواد رو با سس و ادویه مخلوط کنید و نهایتا یکی دو قاشق آب لیمو ترش تازه اضافه کنید.
دو تا نکته مهم
- دقت کنید که اصلی ترین پارامتر خوشمزه شدن این سالاد به خوب پخته شدن مرغ و طعمش بستگی داره. آب کم هنگام پخت مرغ باعث میشه طعم و مزه ها به خوبی جذب مرغ بشن. پس حتما موقع پخت مرغ مقدار آب رو خیلی کم بریزید.
- اگه بخواید میتونید نیمی از مایونز رو با ماست همزده یا چکیده جایگزین کنید. اما حتما میدونید طعم مایونز خیلی بهترش میکنه.
- در این ترکیب همونطور که اول مطلب هم گفتم سیب زمینی و تخم مرغ هم جوابه و خوشمزه میشه.