حذف یارانه پردرآمدها به دست مجمع تشخیص مصلحت نظام سپرده شد
حذف یارانه پردرآمدها به دست مجمع تشخیص مصلحت نظام سپرده شد

| ۱۴۰۳/۱۱/۰۸ ۱۱:۵۰:۱۵ | | نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) صحن مجلس و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به مصوبات مجلس در بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، بر مصوبه قبلی خود در بند «ت» تبصره (۱۳) این لایحه اصرار کردند و این موضوع به مجمع تشخیص مصلحت […]

|


۱۴۰۳/۱۱/۰۸ ۱۱:۵۰:۱۵

|

|





نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) صحن مجلس و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به مصوبات مجلس در بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، بر مصوبه قبلی خود در بند «ت» تبصره (۱۳) این لایحه اصرار کردند و این موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.




حذف یارانه پردرآمدها به دست مجمع تشخیص مصلحت نظام سپرده شد


|


۱۴۰۳/۱۱/۰۸ ۱۱:۵۰:۱۵

مجلس بر مصوبه خود در لایحه بودجه سال آینده مبنی بر حذف یارانه نقدی خانواده‌های پردرآمد اصرار کرد و این موضوع به مجمع ارجاع شد.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) صحن مجلس و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به مصوبات مجلس در بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، بر مصوبه قبلی خود در بند «ت» تبصره (۱۳) این لایحه اصرار کردند و این موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.

در این مصوبه آمده است: سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها موظف است یارانه نقدی، مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) (منوط به عدم مغایرت با اساسنامه این نهاد) و سازمان بهزیستی کشور و یارانه آرد و نان (خرید تضمینی گندم) را مستقیماً به حساب ذی نفع نهایی پرداخت نماید.

تعیین ذی نفع نهایی در بخش یارانه نقدی، مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و در بخش یارانه آرد و نان خرید تضمینی گندم با همکاری وزارت جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد.

دولت مکلف است در سال ١۴٠۴ یارانه نقدی خانواده‌های پر درآمد (دهک‌های هشتم، نهم و دهم) را حذف نماید.

آئین نامه اجرایی این بند توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری دستگاه‌های اجرایی مذکور (مرتبط) ظرف مدت حداکثر یک ماه از لازم الاجراء شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دولت مکلف است در سال ١۴٠۴ یارانه نقدی خانواده‌های پردرآمد دهک‌های هشتم، نهم و دهم را حذف کند، آئین‌نامه اجرایی این بند توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری دستگاه‌های اجرایی مذکور (مرتبط) ظرف مدت حداکثر یک ماه از لازم‌الاجراء شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.