جشنواره سیب و عسل در مراغه
جشنواره سیب و عسل در مراغه

جشنواره سیب و عسل با هدف معرفی ظرفیت های مراغه در تولید این ۲ محصول کشاورزی برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، مراغه قطب تولید سیب و عسل در استان است و سالانه ۳۰۰ هزار تن سیب و سه هزار و ۵۰۰ تن […]

جشنواره سیب و عسل با هدف معرفی ظرفیت های مراغه در تولید این ۲ محصول کشاورزی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، مراغه قطب تولید سیب و عسل در استان است و سالانه ۳۰۰ هزار تن سیب و سه هزار و ۵۰۰ تن عسل در این شهرستان تولید می شود.
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: برگزاری جشنواره های این چنینی زمینه سازی برای افزایش تولید، صادرات و امنیت غذایی در کشور است.

 برومندی افزود : شکرگزاری از خداوند و ایجاد زمینه همکاری و هماهنگی مسئولان برای رفع مشکلات بخش کشاورزی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است. وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی در تولید سیب رتبه دوم کشور را دارد افزود: سالانه در بیش از ۲۴۷ هزار هکتار از باغ‌های کشور ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن سیب تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی هم هدف از برگزاری این جشنواره را نشان سازی سیب و عسل و ایجاد ظرفیت برای صادرات این ۲ محصول کشاورزی اعلام کرد .
شهرام شفیعی افزود: این جشنواره بهترین فرصت برای بیان مشکلات کشاورزان و برنامه ریزی برای صادرات محصولات کشاورزی و ارتباط بیشتر کشاورزان با مسئولان استانی و کشوری بخش کشاورزی است. وی با بیان اینکه مراغه در تولید سیب و عسل رتبه اول استان را دارد افزود : این شهرستان با داشتن ۲۵ هزار هکتار باغ قطب تولید میوه درآذربایجان شرقی است .

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: این جشنواره بهترین فرصت برای حضور مسئولان کشوری واستانی برای شنیدن خواسته های کشاورزان است .
موسوی افزود : معرفی ظرفیت های باغداری ، توسعه گردشگری کشاورزی ، ومعرفی قابلیت‌های شهرستان در تولید سیب و عسل ازدیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

باغداران مراغه ای با داشتن ۲۵ هزار هکتار باغ و تولید سالانه نزدیک به ۴۰۰ هزار انواع میوه، مقام نخست تولید محصولات باغی را در آذربایجان شرقی دارند.