بی سوادی، نا آگاهی یا مردم فریبی ؟
بی سوادی، نا آگاهی یا مردم فریبی ؟

تعداد بازدید: ۱ اختصاصی ساقی آذربایجان/ وحید خدادادی در ادامه منحرف کردن افکار عمومی و پروژه بنرگیت در سطح شهر تبریز بنر دیگری در معابر اصلی شهر نصب شده که پرداختن به آن برای تبیین و تفسیر بهترش خالی از لطف نیست. موضوع بنر جدید متنی است به این مضمون که : بهبود کیفیت […]


تعداد بازدید: ۱

اختصاصی ساقی آذربایجان/ وحید خدادادی

در ادامه منحرف کردن افکار عمومی و پروژه بنرگیت در سطح شهر تبریز بنر دیگری در معابر اصلی شهر نصب شده که پرداختن به آن برای تبیین و تفسیر بهترش خالی از لطف نیست. موضوع بنر جدید متنی است به این مضمون که : بهبود کیفیت هوای تبریز و حفظ محیط زیست با محلول پاشی! که از عجیب ترین بنرهای نصب شده در سطح شهر تبریز است و در ابتدا باید پرسید، ثم ماذا؟ می خواهید از این دست بنرپاشی ها چه نتیجه ای بگیرید؟ در این ارتباط می توان دو نکته اساسی را با دوستان مطرح و منتظر پاسخ هایشان ماند.
مطلب اول در رابطه با محتوای بنر و سنجش صحت و سقم آن است. مسئالتا: جسارتا محلول پاشی چه ارتباطی با بحث آلودگی هوا و بهبود کیفیت آن دارد؟ در بخش دوم نوشته هم باز این پرسش حاصل می شود که نمک پاشی در هنگام بارش برف در تبریز چقدر می تواند مخاطرات زیست محیطی داشته باشد؟ بهرحال باید درصدی در این بین باشد که از قضا باید آن درصد به اندازه ای بالا باشد که بتواند این حجم از بنرپاشی را توجیه نماید.
مطلب بعدی همان موضوع ثم ماذا می باشد که آقایان چه قصدی از این بنرها دنبال می کنند؟ آیا باز قصد دارند در روزهای برفی تبریز با کاربرد غلط و غیرفنی و غیراصولی این روش درست اما آبرو بر و دشمن شاد کن برای حل مشکل تردد استفاده نمایند که اگر پاسخ مثبت است، پس باید دوباره منتظر تمسخر رسانه های معاند و آبروریزی دیگری باشیم و بگوئیم: ایش قالیب الله ها!
برای پاسخ مورد اول و به جهت آن که موضوع را کارشناسی تر و علمی تر بررسی کنیم، درستی اش را از اداره کل محیط زیست جویا شدیم که آیا محلول پاشی در روزهای برفی در کیفیت هوای تبریز نقشی دارد؟ و اینکه نمک پاشی چقدر در به وجود آمدن مخاطرات زیست محیطی تاثیر دارد؟
در همین ارتباط مدیر کل محترم محیط زیست استان در تماس تلفنی کوتاهی که با ساقی آذربایجان داشت، گفت: بله، من هم بنری با این مضمون در حد فاصل منطقه چایکنار تبریز دیدم که مطلب درستی نیست و محلول پاشی ارتباطی به آلودگی هوا و افت یا بهبود کیفیت آن ندارد و صرفا در بحث آلودگی آب های زیر زمینی موضوعیت دارد و در این ارتباط بد سلیقگی صورت گرفته است.
اشتری افزود: بحث نمک پاشی در مباحثی نظیر آب های زیر زمینی و فضای سبز و شوری خاک محل بحث است و در شش ماهه اول هم تا جایی که اطلاع دارم یکبار این اقدام صورت گرفته است.
صحبت های مدیر کل محترم به وضوح نشان می دهد که محلول پاشی ارتباطی به بهبود کیفیت هوای تبریز ندارد و با شروع فصل سرما و برودت هوا و مشکل همه ساله آلودگی هوای تبریز، نباید برخی از آب گل آلود ماهی بگیرند و خود را در رابطه با بحث آلودگی هوا معاف از مسئولیت نشان داده و در مقام تبرئه خود برآیند و باید توضیح دهند که سهم شان از این آلودگی چقدر می باشد و ناوگان فرسوده اتوبوسرانی تبریز، چه سهمی در این رابطه دارد؟ پس در رابطه با بخش اول ادعای مطروحه مشخص می شود که متن تحریری یا از بی سوادی آقایان نشات گرفته و یا عوام فریبی. در رابطه با بخش دوم و مخاطرات زیست محیطی هم باید عرض کنیم که دوستان بفرمایند در طول فصل سرما چند بار شاهد بارش برفی به آن حجم هستیم که نیازمند نمک پاشی باشد؟ به اذعان همه شهروندان ساکن در این شهر نهایتا بیش از یکی دوبار نخواهد بود و آن هم بیشتر در معابر اصلی شهر موضوعیت دارد و به نوعی این ادعا هم درآفساید قرار دارد. دوستان بعضا نقشه جغرافیایی را سروته می گیرند و جای تبریز و سیبری اشتباه می شود و النهایه از مسئولان مثلا با درایت مدیریت شهری عاجزانه تقاضا داریم این اختراعات من درآوردی را صادر نمایند و تبریز را از این اختراع گرانبها محروم نمایند و با این وضع مدیریتی شان، به همان نمک پاشی قناعت نمایند. هر ایده و فکری هم برای ادامه روش محلول پاشی با این وضع با توضیحات اخیر باد هوا بوده و موضوعیت خود را از دست می دهد و پروژه بنرگیت هم با مطالبی از این دست برملا و باز تیر دوستان برای نیات بعضا ناصواب به سنگ می خورد. باشد که خداوند همه ما را مشمول هدایت خود قرار دهد

About Author