تعداد بازدید: ۲ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی گفت: در هفت ماهه امسال، حدود ۷۳ هزار گردشگر خارجی از ۶۳ کشور در هتلهای آذربایجانشرقی اقامت داشتند. احمد حمزهزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی امروز در مراسم رونمایی از پوستر همایش بینالمللی گردشگری سلامت در خانه حیدرزاده تبریز در گفتوگو با […]
تعداد بازدید: ۲
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی گفت: در هفت ماهه امسال، حدود ۷۳ هزار گردشگر خارجی از ۶۳ کشور در هتلهای آذربایجانشرقی اقامت داشتند.
احمد حمزهزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی امروز در مراسم رونمایی از پوستر همایش بینالمللی گردشگری سلامت در خانه حیدرزاده تبریز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: توسعه گردشگری خارجی یکی از اهداف اصلی وزارتخانه و اداره کل میراث فرهنگی این استان است.وی با اشاره به پیشرفتهای قابل توجه آذربایجانشرقی در تبدیل شدن از مسیر گردشگری به مقصد گردشگری گفت: قبل از شیوع کرونا، سالانه حدود یک میلیون و ۸۵۰ هزار گردشگر از جمهوری آذربایجان به ایران سفر میکردند و در دهه ۹۰، آذربایجان شرقی یکی از مقاصد اصلی گردشگری سلامت برای جمهوری آذربایجان و نخجوان بود. اگرچه پس از مدتی این روند کاهش یافت، اما در دوران پساکرونا مجدداً روند صعودی پیدا کرده است.تلاش برای بازگشایی مرز زمینی جمهوری آذربایجانمدیرکل میراث فرهنگی با اشاره به مذاکرات وزیر میراث فرهنگی ایران با مقامات جمهوری آذربایجان در سفر به این کشور افزود: در حال حاضر تنها یک پرواز مستقیم هفتگی از جمهوری آذربایجان به تهران انجام میشود و مرزهای زمینی همچنان بسته است. با این حال، مذاکراتی برای بازگشایی مرزها در حال انجام است و امیدواریم بزودی شاهد این امر باشیم.ایران؛ مقصدی ارزان برای گردشگران خارجیوی تأکید کرد: ایران یکی از ارزانترین مقاصد برای گردشگری خارجی است و برنامهریزی برای جذب گردشگران از کشورهای عراق، ترکیه، ارمنستان، گرجستان و حوزه قفقاز به ویژه در بخش گردشگری سلامت ضروری است.
۲٫۶ روز میزان اقامت گردشگران خارجی به استان
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی تصریح کرد: در هفت ماهه سال ۱۴۰۳، حدود ۷۳ هزار گردشگر خارجی از ۶۳ کشور در هتلهای آذربایجانشرقی اقامت داشتند. این گردشگران عمدتاً از کشورهای عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان، چین، روسیه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، لهستان و کشورهای حوزه خلیج فارس به این استان سفر کردهاند.وی متذکر شد: تمام گردشگران خارجی که به استان آذربایجانشرقی سفر کردهاند حداقل یکی از موزههای آذربایجانشرقی بازدید کردهاند و این امر در بلیط فروشی موزههای استان مشهود است.حمزهزاده، میزان اقامت گردشگران خارجی در استان را ۲٫۶ روز اعلام کرد و خاطرنشان کرد: میزان اقامت گردشگران خارجی در کشور ۲٫۵ روز است.
برقرار پرواز مستقیم از چین به تبریز
وی با اشاره به تمایل بالای گردشگران چینی برای سفر به ایران، بهویژه آذربایجانشرقی، افزود: چینیها به میراث فرهنگی و تاریخی این استان علاقهمند هستند. در حال حاضر مذاکراتی برای برقراری پرواز مستقیم از شهرهای بزرگ چین به تبریز انجام شده و شرکتهای هواپیمایی چینی نیز استقبال نشان دادهاند.امنیت و جاذبههای گردشگریحمزهزاده خاطرنشان کرد: آذربایجانشرقی یکی از امنترین استانهای کشور برای سفرهای خارجی است و هیچ گزارشی از مسائل امنیتی در این زمینه ثبت نشده است. این استان با دارا بودن جاذبههای تاریخی، گردشگری، فرهنگی و طبیعی به یکی از مقاصد برجسته گردشگری تبدیل شده است.اهمیت گردشگری سلامتوی گفت: گردشگری سلامت بهعنوان یکی از بخشهای رو به رشد صنعت گردشگری، نقش مهمی در اقتصاد جهانی ایفا میکند. این نوع گردشگری که با هدف دریافت خدمات درمانی و بهداشتی در خارج از محل اقامت اصلی انجام میشود، برای ایران بهویژه آذربایجانشرقی که دارای امکانات پیشرفته پزشکی و هزینههای مقرونبهصرفه است، یک فرصت اقتصادی بزرگ محسوب میشود.حمزهزاده ابراز کرد: ایران به دلیل پیشرفتهای علمی و پزشکی، یکی از مقاصد محبوب برای گردشگران سلامت در منطقه به شمار میرود و توانسته است جایگاه خود را در این حوزه تقویت کند.