جانشین معاونت علوم و تحقیقات و فناوری ارتش گفت: دکترین ارتش براساس پیش کنشگری، عدم غافلگیری و بالعکس غافلگیری دشمن بوده و هوش منصوعی باید در تصمیمگیریهای فرماندهان میدان دخیل باشد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرهنگ لطفاللهی در گفتگویی درباره بروز فناوریهای نوظهور در نیروهای مسلح به ویژه در ارتش با بیان اینکه بقاپذیری کشورهای […]
جانشین معاونت علوم و تحقیقات و فناوری ارتش گفت: دکترین ارتش براساس پیش کنشگری، عدم غافلگیری و بالعکس غافلگیری دشمن بوده و هوش منصوعی باید در تصمیمگیریهای فرماندهان میدان دخیل باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرهنگ لطفاللهی در گفتگویی درباره بروز فناوریهای نوظهور در نیروهای مسلح به ویژه در ارتش با بیان اینکه بقاپذیری کشورهای صاحب فناوریهای پیشرفته و نوظهور در آینده تضمین شده، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و چاپگرهای سه بعدی را جمله فناوریهای نوظهور دانست و گفت: تلفیق تجهیزات فعلی با فناوریهای نوین میتواند تکنیک و تاکتیکهای صحنه را در آینده تغییر دهد و درپی آن تغییر راهبردها هم قطعی است.
به گفته جانشین معاون علوم و تحقیقات و فناوری ارتش، این فناوریهای نوظهور میتوانند با ایفای نقش در ارتشها معادلات قدرت را به هم بزنند و ارتشها میتوانند با استفاده از این فناوریهای نوظهور بقاپذیریشان را در میادین نبرد حفظ کنند.
سرهنگ لطفاللهی با تاکید بر اینکه استفاده از هوش مصنوعی در اسلحهسازی موجب کاهش کاربر است افزایش کارایی رزمی – چابکی در رزم ایجاد میکند،اظهار داشت: دکترین ارتش در این زمینه براساس پیش کنشگری عدم غافلگیری و بالعکس غافلگیری دشمن بوده و هوش منصوعی باید در تصمیمگیریهای فرماندهان میدان دخیل باشد.