به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری مهر، نخستین کنفرانس بینالمللی کتابخانهای دبی با شعار «کتابخانههای ما: گذشته، حال، آینده» و میزبانی کتابخانه محمد بن راشد آغاز شد. این کنفرانس از ۲۵ تا ۲۷ آبان با اهداف نقش حیاتی کتابخانهها در تسهیل تبادل دانش جهانی، ارتقا موقعیت دبی به عنوان […]
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی امین ارسباران به نقل از خبرگزاری مهر، نخستین کنفرانس بینالمللی کتابخانهای دبی با شعار «کتابخانههای ما: گذشته، حال، آینده» و میزبانی کتابخانه محمد بن راشد آغاز شد.
این کنفرانس از ۲۵ تا ۲۷ آبان با اهداف نقش حیاتی کتابخانهها در تسهیل تبادل دانش جهانی، ارتقا موقعیت دبی به عنوان یک فانوس فرهنگی و مقصد مترقی برای متخصصان حوزه کتاب و کتابخانه، گرامیداشت کتابخانهها بهعنوان شاهکارهای معماری، مراکز فرهنگی، و آرشیو گنجینههای میراثی و نسخههای خطی، درک تنوع کتابخانهها و تمایز آنها، جذب متخصصان و کارشناسان بینالمللی در زمینههای مختلف برای شکل دادن به آینده کتابخانهها، اثرگذاری کتابخانهها در به کارگیری فناوریهای مدرن و پیشرفته مانند هوش مصنوعی و پایگاههای اطلاعاتی الکترونیکی، و مقابله با چالشهایی که تغییرات اجتماعی معاصر برای کتابخانهها ایجاد میکند، در حال برگزاری است.
در اینرویداد متخصصان و مدیرانی از کشورهای مختلف شرکت میکنند و بیش از ۶۰ صاحب نظر از ۲۵ کشور به سخنرانی خواهند پرداخت که شارون ممیس دبیرکل ایفلا؛ عبدالرحمن العاصم رئیس کمیسیون کتابخانههای وزارت فرهنگ عربستان سعودی؛ احمد زائد مدیر کتابخانه اسکندریه مصر؛ اومیدا تشابائوا مدیر کتابخانه ملی ازبکستان؛ و آلیشیا یو مدیر کتابخانه ملی سنگاپور از جمله آنها هستند.
محمد بن راشد آل مکتوم در فوریه ۲۰۱۶ همزمان با «سال خواندن دبی» ایده این کتابخانه را به عنوان بزرگترین پروژه فرهنگی دبی اعلام کرد.
کتابخانه محمد بن راشد در خرداد ۱۴۰۱ با چشمانداز تبدیل شدن به فانوس دانش، فرهنگ و خلاقیت افتتاح شد.