به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی سالک صبح دوشنبه در همایش ملی ابن حسام خوسفی گفت: ابن حسام از خانواده علما و بزرگان خوسف بود و کشاورزی برای او سرگرمی بوده است. سالک با اشاره به تصحیح دیوان ابن حسام ادامه داد: این کار حدود دو سال طول کشید که البته یک پیشینه ۳۰ ساله […]
به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی سالک صبح دوشنبه در همایش ملی ابن حسام خوسفی گفت: ابن حسام از خانواده علما و بزرگان خوسف بود و کشاورزی برای او سرگرمی بوده است.
سالک با اشاره به تصحیح دیوان ابن حسام ادامه داد: این کار حدود دو سال طول کشید که البته یک پیشینه ۳۰ ساله را همراه خود دارد.
پژوهشگر و مصحح دیوان ابن حسام افزود: این شاعر در موقعیت مهمی از نظر اجتماعی و فرهنگی و ادبی قرار داشته که باید این نکته مورد نظر پژوهشگران شخصیت و جایگاه این ادیب و شاعر آئینی برجسته قرار گیرد.
سالک روند جمع آوری اشعار و تصحیح دیوان ابن حسام را شرح و ادامه داد: پدر بزرگ من مرحوم شیخ اسماعیل، مدرس و استاد طلاب در شهرستان خوسف نسبت به جمع آوری اشعار ابن حسام همت ویژه ای داشت و از خانههای مردم و حتی از اطراف و روستاهای خوسف پیگیر شد و اشعار و قصاید او را جمع آوری کرد.
وی گفت: بعد از جمع آوری، اشعار ابن حسام را بازنویسی کرده و توانست مجموعه ارزشمندی را برای علاقمندان به شعر و ادب فراهم آورد.
این پژوهشگر شعر و ادب فارسی اظهار کرد: من نیز به واسط علاقه و ذوق شخصی به تصحیح دیوان ابن حسام روی آوردم و در واقع کار پدر بزرگم را دنبال کردم که برایم ارزشمند بود.